Ainutlaatuiset teknologiat

Medik8:llä voimme ylpeästi sanoa olevamme ihonhoidon teknologian edelläkävijöitä. Teemme kattavaa tutkimustyötä sekä testaamme jatkuvasti tuotteita löytääksemme parhaat koostumukset.

Tässä on osa käyttämistämme teknologioistamme, jotka tekevät Medik8 tuotteista niin tehokkaita.

Paranneltu stabiilisuus

Monet ihonhoidon raaka-aineet, kuten A-vitamiini, C-vitamiini ja  oxyresveratrol (Oxy-R). voivat olla todella epästabiileja sekä hankalia työstää. Niiden tehokkuus heikkenee siitä hetkestä lähtien kun tuote avataan. Joissain tapauksissa teho heikkenee jo avaamattomissakin pakkauksessa. Epästabiilien aktiiviaineiden käyttö iholla voi aiheuttaa ihoärsytystä ja jopa ihovaurioita.

Medik8 ottaa ihonhoidon stabiilisuuden vakavasti. Tutkimme jatkuvasti uusia tapoja stabiloida tehokkaita raaka-aineita. Puhtaassa Pure C15™, C-vitamiiniseerumissamme käytämme ladattavaa C- ja E-vitamiinia sekä glutationia sisältävää antioksidanttien verkostoa. Tämän avulla aktiiviset ainesosat voivat vaihtaa elektroneja keskenään, jolloin ne eivät menetä tehoaan eivätkä muutu haitallisiksi vapaiksi radikaaleiksi. Oxy-R Peptides -seerumissa stabiloimme herkän oxyresveratrolin pitämällä sen erossa muusta seerumista. Seerumi on pakattu älykkääseen painallusteknologia pakkaukseen, jossa herkkä aktiiviaine sekoittuu tuotteeseen vasta tuotteen käyttöönotossa.

Meillä on useita tekniikoita ja keinoja parantaa Medik8 tuotteiden säilyvyyttä ja stabiilisuutta. Tulet huomaamaan eron Medik8:in ja muiden tuotteiden välillä.

Typpisuojaus

Puhdasta C-vitamiinia (askorbiinihappo) on tunnetusti vaikea stabiloida. Se reagoi hapen kanssa ja muuttuu tehottomaksi tai jopa haitalliseksi iholle lisäämällä vapaitten radikaalien määrää. Joitakin herkimpiä aktiiviaineita, kutenPure C15™-seerumin askorbiinihappoa stabiloimme ja suojaamme typpisuojaus -nimisellä prosessilla. Tässä tuotannon vaiheessa pullot täytetään ja suljetaan typpeä täynnä olevassa tilassa. Näin itse tuote ei pääse kosketuksiin hapen kanssa, ja sen säilyvyys pakkauksessa on taattu. Prosessi on hidas ja vain osittain automatisoitu – joka on toinen syy miksi Medik8 uskoo "Think. Lab. Make. Tell." -prosessiin.

Pienet tuotantoerät

Tuotteiden monimutkaisten koostumuksien valmistaminen vaatii huolellisuutta. Pienissä erissä ja käsin tuotetut Medik8 seerumit takaavat laatua ja tehokkuutta. Monet tehokkaat ihonhoidon aktiiviaineet ovat epävakaita sekä hankalia työstää, joten käytännöllinen lähestymistapamme varmistaa, että asiakkaamme saavat vain tehokkaimpia ja toimivimpia tuotteita. Labrasta suoraan kuluttajalle on vain yksi tapa, jolla Medik8 varmistaa tuotteittensa toimivuuden.

Kiraalisuus

Kiraalisuus tarkoittaa sitä, että aktiiviaineesta saadaan parhaat mahdolliset hyödyt ilman ihoärsytystä. Kiraalisuus-sana tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa kättä. Kuten kätemme, kiraalisilla molekyyleilläkin on peilikuva. Kuvittele käsineiden edustavan aktiiviainetta, ja vasemman kätesi ihon reseptoreita. Käsineet näyttävät samalta, mutta vasen kätesi ei mahdu oikean käden hanskaan. Jos laatikko olisi täynnä hanskapareja, vain puolet hanskoista mahtuisivat vasempaan käteesi vaikka laatikko olisikin täynnä. Käyttämällä kiraalisesti oikeanlaisia molekyylejä (vasemman käden hanskoja) saadaan parempi vaikutus iholla. Jos raaka-aineen edessä on L-kirjain, esimerkiksi L-askorbiinihapossa, L kirjain tarkoittaa että vain kiraalisesti oikeaa molekyylin muotoa on käytetty.

Kiraalisuus on ihonhoidossa tärkeä kahdesta syystä. On turhaa lisätä tuotteeseen tuplamäärää aktiiviainetta, jos saman tuloksen saa käyttämällä puolta määrää kiraalisesti oikeaa ainetta. Etenkin jos raaka-aine on helposti ärsyttävä. Lisäksi molekyylin osa joka ei hyödytä ihoa on joko tehoton (ja näin ollen myös turha) tai jopa ihoa vaurioittava.

Medik8 käyttää aktiiviaineistaan vain kiraalisesti oikeita molekyylejä, jotka oikeasti toimivat iholla ja antavat upeita tuloksia. Niille raaka-aineille, joille ei löydy kiraalista muotoa valitsemme kaikista tehokkaimmat metodit estää ihoärsytyksen mahdollisuus samalla taaten loistavat tulokset.

Time Release -teknologia

A-vitamiini(retinoli) on anti-age ihonhoidon tehokkain raaka-aine, mutta väärin käytettynä se voi aiheuttaa ihoärsytystä. Kun A-vitamiinia käytetään niin suurina pitoisuuksina, että ikääntymisen merkkejä voidaan nähtävästi vähentää, voi se olla monien iholle liikaa. Tämä ilmenee kutiavana ihottumana, epäpuhtauksina tai kuivuutena. Tällaiset huonosti valmistetut retinoli-valmisteet ovat kuluttajien mukaan vain ajan ja rahan tuhlausta. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on vähentää retinolin määrä, jolloin myös tulokset muuttuvat lähes olemattomiksi. Tämä ei kuitenkaan ole meidän tapamme. Päätimme tehdä asialle jotain.

Medik8 kehitti Time Release- teknologian sekä aktiiviaineen kapseloinnin. Tämän avulla A-vitamiini imeytyy ihoon hitaasti ja hellävaraisesti minimoiden ihon ylikuormittumisen ja ärsyyntymisen mahdollisuuden. Time Release metodi mahdollistaa A-vitamiinin suojaamisen ympäristöltä sekä sen stabiilisuuden parantamisen. Jokaisessa A-vitamiinivalmisteessamme on erilainen kapselointimenetelmä, mutta silti jokainen hyötyy parannetusta stabiilisuudesta sekä vähennetystä ihoärsytyksestä.

Patentit

Medik8 on patentoinut parhaat ihonhoidon teknologiansa sekä läpimurtonsa. Vallankumouksellinen Copper PCA Peptides™(aikaisemmin tuote tunnettiin nimellä Firewall) mineraali-antioksidanttipeptidiseerumi on vuosien tutkimustyön tulos. Uskomatonta copper PCA-teknologiaa et löydä mistään muualta.

Pigmentaatiota häivyttävän oxyresveratrolin (Oxy-R) ihoa kirkastava teknologia on patentoitu. Tämä Medik8:in omissa tutkimuksissa havaittu tehokas aktiiviaine estää melaniinin tuotantoa ja parantaa ihon tasaista sävyä.  

Kiitos yksinoikeudella suoritetun yhteistyön, meillä on myös useita muita patentoituja tekniikoita sekä keksintöjä, jotka ovat päässeet mukaan Medik8 tuotteisiin. Innovaatio on kaiken tekemämme ytimessä.

Lisää meistä

CSA-filosofia

Medik8:n tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan kaunis iho koko elämäksesi...

Kaunis iho läpi elämän

Medik8 on ikääntyvän ihonhoidon ammattilainen.

Perustaja

Elliot Isaacs opiskeli fysiikkaa ja farmasiaa Leedsin yliopistossa...

Ainutlaatuiset tutkimukset

Medik8 on kosmeseuttinen ihonhoidon brändi, koska käytämme ainoastaan parhaita aktiivisia ainesosia...