Kaunis iho läpi elämän

Kaunis iho läpi elämäsi on tavoitteemme. Haluamme auttaa ihmisiä ylläpitämään terveen, kauniin ihon. Kuinka saavutat sen?
Se on helppoa, noudata vain ainutlaatuista CSA-filosofiaamme.

Ihonhoitoa, johon luotat ja uskot

Lupauksemme on luoda kauniita tuotteita, joita rakastat käyttää, joihin luotat, ja joita voit ylpeänä suositella. #MyMedik8 on enemmän kuin hashtag, se kertoo omakohtaisia ja jaettuja kokemuksia. Kuinka rentoutua Medik8:in parissa pitkän päivän päätteeksi? Onko sinulla suosituksia tai vinkkejä, joita haluat jakaa? Kerro meille sosiaalisessa mediassa #MyMedik8 tunnisteella, ja juttusi voi päästä mukaan nettisivuillemme. Tai haluatko nähdä, mitä muut Medik8 käyttäjät suosittelevat? Meille on ilo kuulla sinusta.

Tutustu tuotteisiin

Enään ei tarvitse valita tulosten ja kokemuksen väliltä

Liian usein meidän täytyy tehdä valinta haluttujen tulosten ja rakastamiemme tuotteiden välillä. Mutta miksi meidän tarvitsisi valita? Medik8 muokkaa odotuksia uraa uurtavaa tiedettä hyödyntäen. Tämä mahdollistaa tuloskeskeisten tuotteiden valmistamisen, joista voi samalla nauttia kuten muistakin tyylikkäistä ja eleganteista ihonhoitotuotteista, joissa on miellyttävä tuntuma ja tuoksu. Kaikki tämä tinkimättä suorituskyvystä.

3 Tonnia säästettyä muovia

Olemme anti-ageing brändi, joka ajattelee kuin luonnollinen brändi. Olemme aina uskoneet niin sanottuun vihreään kemiaan, mutta saastekriisin vakavoituessa ja kasvaessa on aika toimia ja viedä asiaamme pidemmälle. Vuonna 2018 korvasimme satoja tuhansia muoviosia kierrätetyllä paperilla, ja kaikki käyttämämme paperipohjainen pakkausmateriaali on kierrätettyä tai FSC-sertifioitua. Ja tämä on vasta alkua. Lue lisää ympäristötoimistamme Ekologiset arvomme sivulta.

Ekologisuus

CSA, niin helppoa

Tavoitteemme on tehdä anti-ageing ihonhoito ymmärrettäväksi ja yksinkertaiseksi. Me Medik8:llä uskomme, että läpi elämän kestävän terveen ja kauniin ihon salaisuus on näin helppoa: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivällä sekä A-vitamiinia illalla. Tämän selkeän metodin on kliinisesti todistettu tuottavan tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea. Siksi olemme omistautuneita kehittämään tätä yksinkertaista filosofiaa – työstämme jatkuvasti kehittyneempiä CSA valmisteita. Avainasemassa toimintamme kehittämisessä on tarkoitus auttaa sinua huolehtimaan ihostasi yksinkertaisilla ammattilaisten neuvoilla.

Lue lisää

Mitä asiantuntijat sanovat?

Alice Hart Davies – Sunday Times – “ Kokeile illalla yhtä retinoidi- tuotteista, kuten Medik8’s r-Retinoate®”, joka antaa kaikki retinolin hyödyt: nopeamman solujen uusiutumisen sekä kirkkaamman, raikkaamman ja tasaisemman ihon ilman yleisiä haittavaikutuksia, kuten kuivuutta ja hilseilyä.

Lisää asiantuntijoilta