Anti-Age-brändi, joka ajattelee luonnonmukaisen brändin tavoin

Ei koskaan eläinkokeita

Eettisyyden, sekä Euroopan lainsäädännön tiukkojen asetusten vuoksi emme tee eläinkokeita, emmekä pyydä muita yhtiöitä tekemään niitä puolestamme. Olennainen osa tuotekehitysprosessiamme on tarkastaa toimittajiemme noudattavan eläinkokeettomia vaatimuksia, ja otamme tämän asian todella vakavasti. Odotamme sitä päivää, kun eläinkokeet on kielletty lopullisesti maailman laajuisesti. Lue lisää tuotteittemme testaamisesta täältä.

Puhtaat meret

Tieteeseen ja luontoon juurtuneena brändinä rakastamme ja arvostamme merielämää. Siksi tuotteemme ovat olleet jo vuosia 100% mikromuovivapaita. Meren elämää vaurioittavien muovien sijaan käytämme tuotteissamme luonnollisia kuorivia partikkeleita; Pore Refining Scrub™ sisältää jojobahelmiä sekä Brightening Powder Cleanse™ bamburakeita.

Vuonna 2018 poistimme kaikki muovipäällysteet pahvipakkauksistamme ja korvasimme ne 100% kierrätetyllä materiaalilla, joten pakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä. Näin säästämme yli 3 tonnia muovia joka vuosi.

Saving Forests

Kaikki paperipohjaiset pakkausmateriaalimme ovat sekä kierrätettäviä, että valmistettu suurimmalta osin kierrätetystä materiaalista. Medik8 käyttää FSC-sertifioitua pahvia kaikissa pakkauksissa, joka tarkoittaa sitä, että paperi on hankittu hoidetuista metsistä tai kierrätetyistä lähteistä. Näet FSC symbolin kaikissa pakkauksisamme merkkinä omistautumisestamme. Yritämme vähentää paperin määrää pakkauksisamme ollaksemme niin eko-ystävällinen kuin mahdollista.

Kierrätettyä lasia

Rakastamme lasia. Kaikki seerumipullomme ja pipettimme ovat lasia. Vuodesta 2018 Medik8 lasipullot ovat olleet 40 % kierrätyslasia ja pyrimme kasvattamaan tätä lukua lähitulevaisuudessa. Tuloksellisuus on Medik8:lle kaikkein tärkeintä, joten on välttämätöntä, että jotkut tuotteemme vaativat muovisen pakkauksen pysyäkseen stabiileina ja toimivina. Mutta silloin kun pystymme käyttämään ekoystävällistä pakkausta, valitsemme sen. Yksi jatkuvista tavoitteistamme on lisätä kierrätysmateriaalien käyttöä.

Vihreä kemia

Rakennuksemme toimivat 100% uusiutuvilla energianlähteillä. Vihreä kemia on tuotteitten valmistamista energiatehokkaalla menetelmällä; raaka-aineiden hankinnasta alustaviin tutkimuksiin ja lopputuotantoon. Käytämme valmistuksessa kylmäprosessointia aina kun mahdollista. Tämä tarkoittaa, että useita tuotteitamme voidaan sekoittaa ja valmistaa huoneenlämmössä. Suurien tuotemäärien lämmittäminen sekoitusta varten vaatii paljon energiaa, joten pyrimme välttämään tätä aina kun voimme.

Ensiluokkaista laatua

Teemme tuotteita vain itsellemme. Siitä huolimatta voimme ylpeänä kertoa, että olemme ISO 22716 sertifioituja kosmetiikan valmistuksessa, sekä ISO 9001:2015 sertifioituja laadunhallinnassa, johon sisältyy loistava asiakaspalvelumme.

Tämä on täysin vapaaehtoista (ja se on ajallisesti suuri taakka) mutta mielestämme teknologiayritysten on todella tärkeää hankkia ulkoisia laaduntarkastajia, jotka varmistavat toiminnan laadun ja sen ylläpitämisen.

Zipper -säätiö

Medik8:llä pyrimme luomaan innovatiivisia tuotteita ja hoitoja, jotka muuttavat ihonhoitoalaa. Samalla uskomme, että on kiistattoman tärkeää tukea hyväntekeväisyysjärjestöjä, joilla on uskomattoman positiivinen vaikutus apua tarvitseville. Olemme valinneet yhden kohteen sijaan neljä kategoriaa, joita haluamme tukea, ja jatkamme uusien kohteiden valitsemista kasvaessamme. Päätimme perustaa Zipper säätiön 2019 vuoden alussa. Hyväntekeväisyysjärjestö, jossa on neljä rahastoa. Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoa.

LUE LISÄÄ

Lisää arvoistamme

Mitä Medik8 sisältää?

Vuosien tuotekehityksen kokemuksella tiedämme tarkalleen mitä tuotteiden tulee sisältää...

Omistaudumme laadulle

Tuoteformulaatiomme ovat valmistettu Medik8:n omassa laboratoriossa Iso-Britanniassa...

Yhteistyö on ydinosaamistamme

Monien kumppaneiden kanssa työskentely auttaa laajentamaan ja kehittämään tietämystämme. Medik8 tekee ylpeänä yhteistyötä...

Mitä on ammattimainen ihonhoito?

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi...