C-vitamiini + aurinkosuoja päivällä,A-vitamiinia yöllä

Tavoitteemme on auttaa sinua saavuttamaan kauniin ihon koko elämäsi ajaksi.

CSA Filosofia

Kuinka? Vuonna 2009 kehitimme CSA-filosofian. Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi – joka yksinkertaisesti toimii. CSA-filosofia on iloksemme kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA – niin helppoa.

Huolehtimalla ihostasi ja noudattamalla yksinkertaista CSA-filosofiaamme, voit näyttää 40-vuotiaalta ollessasi 50-vuotias.

C-vitamiini

Hyvin formuloitu, stabiloitu C-vitamiini tarjoaa iholle todella tärkeitä ja sitä suojaavia antioksidantteja. Se myös edesauttaa ihoa pysymään tasaisena ja kirkkaana stimuloimalla kollageenituotantoa ja estämällä pigmenttimuutosten syntyä. Käytä C-vitamiinia aamuisin saadaksesi koko päivän kestävä suoja jokapäiväisiä haitallisia ympäristötekijöitä vastaan, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisätietoa C-vitamiinista ja sen toimintatavoista löytyy C-vitamiinin asiantuntijat -sivulta.

Osta C-vitamiini tuotteita

Aurinkosuoja - sunscreen

Arviolta 80 % ihon ikääntymisen merkeistä on auringon aiheuttamaa. Valitettavasti auringon iholle aiheuttama vahinko ei vaadi edes aurinkoista säätä. Jos ulkona on valoisaa, voivat auringon haitalliset säteet silti tavoittaa sinut. Jopa pilvisellä säällä noin 50 % UV-säteilystä pääsee iholle. Nuorekkaan ihon säilyttämiseksi onkin erittäin tärkeää käyttää päivittäin laadukasta ja hyvin suojaavaa aurinkovoidetta. Tietäen aurinkosuojan merkityksen ja olennaisuuden ihon hyvinvoinnin kannalta, Medik8 tarjoaa valikoiman kevyitä, mutta tehokkaita aurinkovoiteita, jotka sekä suojaavat että ravitsevat ihoa. Huippulaadukkaat ja tarkoin kehitetyt Medik8-aurinkovoiteet eivät tunnu tahmeilta tai rasvaisilta, toisin kuin voiteet, joita olet luultavasti tottunut käyttämään. Todennäköisesti et edes huomaa, että ylellinen päivävoiteesi sisältää aurinkosuojan. Lisätietoa löydät aurinkosuojan asiantuntijat -sivulta.

Osta aurinkosuoja tuotteita

A-vitamiini

A-vitamiinin (eli retinoli), asiantuntijana Medik8 on kehittänyt useita yövoiteita ja seerumeita, jotka elävöittävät ja nuorentavat ihoa nukkuessasi. A-vitamiini on kaikista tärkein raaka-aine anti-ageing tuotteissa. Sillä on useita ihoa hyödyttäviä ominaisuuksia, kuten ihosolujen uusiutumisen nopeuttaminen ja talin erityksen vähentäminen. On kuitenkin tärkeää, että A-vitamiini on stabiloitu ja että sen vapautuminen on kontrolloitua. Näin optimoidaan sen tehokkuus ilman ihoärsytystä. Lisätietoa A-vitamiinin vaikutuksesta iholla saat A-vitamiinin asiantuntijat.

Nuorentavan anti-ageing ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista – eikä sen pitäisikään olla. Seuraamalla yksinkertaista CSA filosofiaamme me autamme sinua parantamaan sekä ihosi ulkonäköä että tuntumaa; ihosi on terve, hyvinvoiva ja nuorekas.

Lisätietoa C- ja A-vitamiineista saat Medik8 Blogista, josta löydät viimeisimpiä artikkeleita sekä neuvoja ihonhoitoon. Jos haluat tietää enemmän tuotteidemme valmistusaineiden vaikuttavista ainesosista, lue lisää vaikuttavat ainesosat -sivulta .

Osta A-vitamiini tuotteita

CSA -tuotepakkaukset

Olemme valikoineet tuotteet huolella ja ammattitaidolla valmiisiin ja kauniisti paketoituihin CSA-tuotepakkauksiin, jotka ovat myös yksittäisiä tuotteita edullisempi vaihtoehto. Kokonaisuus sisältää kaiken mitä tarvitset: Kauniin ihon läpi elämäsi. Olemme valikoineet yhteensopivat ja suositut tuotteet C- ja A-vitamiinipitoisista tuotteistamme sekä aurinkosuojatuotteistamme eri vahvuuksissa erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Näin varmistamme parhaan ihonhoitokokemuksen ja lopputuloksen kotihoitotuotteilla riippumatta ihonhoitotietämyksestäsi tai ihosi herkkyydestä.

Katso CSA-tuotepakkaukset

Lisää Medik8:n ihonhoidosta

Kaunis iho läpi elämän

Olemme ammattilaisia ikääntyvän ihon hoidossa.

Ainutlaatuiset teknologiat

Medik8:lla pidämme itseämme pioneereina ihonhoidon vallankumouksessa...

Perustaja

Elliot Isaacs opiskeli fysiikkaa Leedsin yliopistossa farmasian ohessa ja...

Ainutlaatuiset tutkimukset

Medik8 on kosmeseuttinen ihonhoidon kokonaisvaltainen brändi. Käytämme vain parhaita aktiivisia...