C-vitamiinin asiantuntijat

Anti-ageing ihonhoidon kiistaton tähti, sekä tärkeä osa Medik8 ihonhoitorutiinia – C-vitamiini on välttämätön osa päivittäistä ihonhoitoa – aamuisin.

Katso tuotteet

C-vitamiinista on useita eri muotoa. Ne kaikki kuitenkin toimivat saman päämäärän saavuttamiseksi – hehkeä, nuorekas ja suojattu iho. C-vitamiini toimii yhdessä ihosolujesi kanssa stimuloidakseen kollageenin tuotantoa samalla estäen pigmentaatiota aiheuttavaa entsyymiä toimimasta. Yhtenä ihonhoidoin parhaana antioksidanttina pidetty C-vitamiini pystyy taistelemaan ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja vastaan. Vapaat radikaalit ovat parittoman elektronin omaavia, helposti reagoivia molekyylejä. Ne pyrkivät varastamaan puuttuvan elektronin toisilta molekyyleitä.

Osta C-vitamiinituotteita

Kehomme luonnollinen antioksidanttisuoja antaa vapaille radikaaleille ylimääräisen elektronin, joka estää niitä vaurioittamasta ihosolujamme. Kun vapaita radikaaleja on enemmän kuin antioksidantteja, iho ylikuormittuu ja joutuu oksidatiiviseen stressitilaan. Tässä tilassa iho ei pysty suojaamaan itseään täysin vapaitten radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Radikaalit voivat heikentää ja tuhota kollageenimolekyylejä, solun DNA:ta sekä solukalvoja. Tämä heikentää solujen uusiutumista ja johtaa löystyneeseen ja ryppyiseen ihoon.

C-vitamiini tarjoaa tehostusta kehon luonnolliselle antioksidanttisuojalle ja auttaa sitä taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan; suojaten ihoa niiden aiheuttamilta vaurioilta. Antioksidantit ovat erityisen tärkeitä joka-aamuisessa ihonhoitorutiinissa, sillä ne antavat koko päivän kestävän suojan ympäristöä vastaan.

Vaikka C-vitamiini onkin erittäin tehokas ikääntymisen merkkejä ehkäisevä aktiiviaine, se tuo mukanaan yhden pienen haasteen. Puhdas C-vitamiini (L-askorbiinihappo) on erittäin epävakaa vesipohjaisissa tuotteissa. Vedessä C-vitamiini hapettuu ja sen seurauksena tapahtuu reaktioiden sarja, jossa C-vitamiini menettää tehonsa ja voi muuttua jopa pro-oksidantiksi – tarkoittaen että se itse voi muodostaa vapaita radikaaleja. Kun C-vitamiini muuttuu epävakaaksi se voi värjätä tuotteen keltaiseksi, joka on ehdoton merkki sille että tuotteen käyttö tulisi lopettaa. Tämä tekee useista asiakkaista turhautuneita ja tyytymättömiä, mutta ei Medik8:llä. Emme usko, että sinun tarvitsee tehdä kompromissia – täydellinen C-vitamiiniseerumi on stabiili, tuntuu ihanalta iholla ja antaa poikkeuksellista suojaa. Olemme valmistaneet tuotteita käyttäen kolmea eri C-vitamiinin muotoa, jotta sinun ei tarvitse tyytyä yhtään vähempään.

Sukella sisään C-vitamiini sarjaamme

L-ASKORBIINIHAPPO

C-vitamiini on todellisia tuloksia etsiville. Olemme tehneet kattavaa työtä ja menneet äärimmäisyyksiin varmistaaksemme, että 15 % askorbiinihappoa sisältävä Pure C15™ -seerumimme on sekä erittäin vakaa ennen avaamista, ja että se säilyy vähintään 8 viikkoa avaamisen jälkeen. Tuote myydään kahdessa erillisessä pullossa, joten saat 2 x 8 viikon C-vitamiinit yhdellä ostokerralla – hyvää vastinetta rahoillesi.

Olemme optimoineet tuotteemme pH-arvon varmistaaksemme, että askorbiinihappo toimii mahdollisimman tehokkaasti ilman ihoärsytystä. Valmistamme tuotteen typpikammiossa, jotta askorbiinihappo ei pääse kosketuksiin hapen kanssa, joka voisi aiheuttaa sen epästabiilisuuden. Askorbiinihappo yhdistetään E-vitamiinin ja glutationin kanssa – kahta kehostamme luonnollisesti löytyvää antioksidanttia.

Tämä antioksidanttien yhdiste jäljittelee ihon omaa luonnollista suojamekanismia, ja muodostaa ladattavan antioksidanttien verkoston. Antioksidantit toimivat synergisesti tehostaakseen antioksidanttisia ja suojaavia ominaisuuksiaan samalla uudistaen ja elvyttäen toisiaan pitkäkestoisen suojan takaamiseksi. Se tarkoittaa, että C-vitamiini voi keskeytyksettä stimuloida kollageenintuotantoa ja estää hyperpigmentaatioita muodostumasta – edistäen kirkkaampaa ja nuorekkaampaa ihoa.

TETRAHEKSYYLI-ASKORBAATTI

Öljyliukoinen C-vitamiinijohdannainen tetraheksyylidekyyliaskorbaatti omaa pitkän nimensä lisäksi pitkän säilyvyyden ja varastointiajan. Tämä erittäin stabiili ja tehokkaasti syvälle ihon lipidikerrokseen imeytyvä vitamiinijohdannainen tarjoaa helpon aloituksen C-vitamiinituotteiden käyttöön, sillä se aiheuttaa erittäin vähän ihoärsytystä. Tetraheksyylidekyyliaskorbaatti ja iholle hyödyllisiä pehmentäviä öljyjä sisältävä C-Tetra® -sarja on täydellinen ryppyjä ja juonteita häivyttävä sekä ihoa ravitseva ja hoitava tuotesarja.

ETYLOITU L-ASKORBIINIHAPPO

Viimeisenä esittelemme tehokkaimman C-vitamiinin muotomme, jota käytämme Super C Ferulic™-seerumissamme. Molekyyli on kuin askorbiinihappo , mutta sen reaktiivisimmasta kohdasta lähtee hiiliketju, joka estää molekyylin hapettumisen. Tämän ansiosta etyloitu askorbiinihappo säilyttää kaikki puhtaan C-vitamiinin ominaisuudet ilman stabiilisuusongelmia. Voit odottaa pientä kihelmöintiä iholla sen voimakkuuden vuoksi, mutta se hälvenee muutamassa minuutissa. Käytämme kaikissa tuotteissamme vain kiraalisesti oikeanlaista C-vitamiinia varmistaaksemme maksimaalisen tehokkuuden iholla.

Kokeile CSA -rutiinia

Haluatko ottaa C-vitamiinin mukaan rutiiniisi? Se on helppoa, kokeile CSA -rutiinia.

Vuonna 2009 kehitimme CSA filosofian. Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi, joka yksinkertaisesti toimii. CSA-metodi on iloksemme kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA – niin helppoa.

Huolehtimalla ihostasi ja noudattamalla yksinkertaista CSA-filosofiaamme, voit näyttää 40-vuotiaalta ollessasi 50-vuotias.

Lue lisää