d

Brittiläisten tiedemiesten ja veljesten Elliot ja Daniel Isaacsin vuonna 2009 perustama Medik8 on palkittu, ikää uhmaava ihonhoitobrändi.

Vuosien kliinisen ja kuluttajatutkimuksen tuloksena heidän missionsa oli selvä: yksinkertaistaa tietä upeaan ihoon (iästä riippumatta) ja lunastaa yksi yksinkertainen asiakaslupaus:
tuloksia ilman kompromisseja.

d

"Halusimme luoda eettisen brändin, joka yhdistää äärimmäisen tehokkuuden (tyypillisesti pidätetty reseptituotteille) tehokkaimmilla aktiivisilla ainesosilla, ylellisillä koostumuksilla ja omilla patentoiduilla tekniikoillamme, jotka olemme huolellisesti valmistaneet, taataksemme korkeimmat standardit omassa laboratoriossamme. Halusimme luoda ihonhoitotuotteita, joita ihotautilääkärit, klinikat ja kuluttajamme rakastavat, joihin he luottavat ja uskovat. Mikään vähemmän olisi kompromissi, jota emme yksinkertaisesti olleet halukkaita tekemään."

Daniel Isaacs, Tuotejohtaja

d

Uraauurtavan ja kliinisesti todistetun CSA-filosofiansa (C-vitamiini ja aurinkovoide päivällä ja A-vitamiini yöllä) johdolla veljekset aloittivat maailman ensimmäisten innovaatioiden matkan. C-vitamiinin uraauurtavat teknologiset edistysaskeleet ja retinoidien patentoitu stabilointi ansaitsivat maineensa A-vitamiinin asiantuntijoina ja alan parhaiten varjeltuna salaisuutena.

Tulokset?

d

*Perustuu ihon ikääntymisen keskeisten indikaattoreiden keskimääräiseen muutokseen, testattu 50 osallistujalla, jotka käyttivät CSA-ihonhoitojärjestelmää 6 kuukauden ajan

**Todistettu riippumattomalla tutkimuksella Medik8:n CSA-hoidosta, 24 osallistujalla yli 6 kuukauden ajan