Ihmiset Medik8:n takana

Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle upeaa ihonhoitoa, joka antaa tuloksia joista olet osannut vain haaveilla. Tätä varten olemme koonneet yhteen taitavan tiimin, josta löytyy paljon osaamista ja kokemusta.  Oletko valmis tapaamaan heidät?

TUTKIMUS & KEHITYS

Medik8:llä innovaatio kulkee käsi kädessä tutkimus- ja kehitystyön kanssa. Haastamme normeja jokaisella kehittämällämme tuotteella varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat erinomaisia lopputuloksia. Tuotekehityksen tiedemiehemme ovat omistautuneita rajojen rikkomiselle. He kehittävät tuotteita, joita ei ennen osattu edes kuvitella – tai niiden valmistamista pidettiin mahdottomana.

Pidämme uusia tutkimuksia sekä viimeisintä kirjallisuutta jatkuvasti silmällä, jotta voimme nopeasti löytää mahdollisuudet kehittää tuotteita, joihin yhdistyy uusia ja mielenkiintoisia innovaatioita. Siksi monista Medik8 tuotteista löytyy uskomatonta ja ainutlaatuista ihonhoidon teknologiaa; esimerkiksi vallankumouksellinen r-Retinoate®, Crystal Retinal™ sekä monet muut patentoidut tuotteet ja koostumukset.

Daniel opiskeli kemiaa Leedsin yliopistossa ja on Medik8:n tutkimusjohtaja. Hän aloitti Medik8:n tuotekehittelijänä kymmenen vuotta sitten, ja johtaa nyt biokemisteistä, formuloinnin tiedemiehistä sekä paketoinnin kehittäjistä koostuvaa osastoa. Daniel tekee myös yhteistyötä paikallisen yliopiston biokemian professorin kanssa. Uransa aikana Daniel on kehittänyt yli 80 ainutlaatuista tuotetta. Hän on aurinkosuojien ja pigmentaation asiantuntija sekä lisäksi hän on kehittänyt kaksi patenttia ihon kirkastamiseen. Daniel on myös Medik8:in H.E.O. kosteutusteknologian keksijä.

KOULUTUS

Medik8 on sitoutunut kehitykseen ja koulutukseen. Kuten tuotteemme, koulutusohjelmammekin ovat tarkoin tutkittuja sekä kehitettyjä varmistaaksemme että Medik8 kokemus on samanlainen ympäri maailman. Medik8 tuotteita myydään usein vain ammatillisissa myyntiipisteissä, jonka takia kaikkien myyjien täytyy olla yhtä koulutettuja. Näin varmistamme, että kaikki asiakkaamme saavat yhtä laadukkaita hoitoja sekä parhaita tuotesuosituksia.

Medik8:lla on erillinen tiimi, jonka tehtävänä on tarjota sekä apua että kaikki tiedot koulutus- sekä myynnin tiimeille, ja heidän liikekumppaneilleen. Tämä tiimi pitää oppitunteja, koulutustilaisuuksia sekä webinaareja koulutuskeskuksessamme lähellä Lontoota. Lisäksi he myös matkustavat ympäri maailmaa kouluttamassa ammattilaisia Medik8 tuotteista ja protokollasta.

Tässä on Laura, koulutuspäällikkömme. Hän on työskennellyt kauneuden ja estetiikan alalla jo yli 10 vuotta. Uransa aikana hän on työskennellyt usean edistyksellisen ihonhoitobrändin kanssa onnistuneesti hoitaen potilaita sekä kehittäen koulutusohjelmia sekä opetusstrategioita. Kokemuksensa ja tietonsa kautta hän pyrkii inspiroimaan ammattilaisia saavuttamaan heidän todellinen potentiaalinsa.

TOIMINTA & VALMISTUS

Jokaista laboratorioissamme valmistettua innovaatiota on tuotettava suhteellisen suuressa mittakaavassa. Haasteena on valmistaa jokaisesta erästä täydellinen, joka ikinen kerta. Tämän takia päädyimme ISO sertifiointiin. Yhteistyötekniikoillamme parannamme jatkuvasti tuotantoprosessiamme ja hiomme sen jokaista vaihetta. Sen tuloksena jokainen tuote on huippulaatua: valmistajat ovat intohimoisia työhönsä valmistaa puhtaita ja stabiileja tuotteita.

Jokaista laboratorioissamme valmistettua innovaatiota on tuotettava suhteellisen suuressa mittakaavassa. Haasteena on valmistaa jokaisesta erästä täydellinen, joka ikinen kerta. Tämän takia päädyimme ISO sertifiointiin. Yhteistyötekniikoillamme parannamme jatkuvasti tuotantoprosessiamme ja hiomme sen jokaista vaihetta. Sen tuloksena jokainen tuote on huippulaatua: valmistajat ovat intohimoisia työhönsä valmistaa puhtaita ja stabiileja tuotteita.

Nimitämme tätä kokonaisvaltaista hallinnointiprosessiamme "Think. Lab. Make. Tell." -systeemiksi."

ASIAKASPALVELU

Haluamme jokaisen Medik8-asiakkaan saavan erinomaisen asiakaskokemuksen. Ensiluokkaisen palvelun saaminen on toimintamme ytimessä, ja vaadimme, että jokainen Medik8-asiakas saa ansaitsemaansa huolenpitoa ja palvelua.

Lisää meistä

Kaunis iho läpi elämän

Medik8 on ikääntyvän ihonhoidon ammattilainen.

Ainutlaatuiset teknologiat

Medik8 on ylpeä siitä, että olemme edelläkävijöitä ihonhoidon huipputekniikassa...

Perustaja

Elliot Isaacs opiskeli kemiaa ja farmasiaa Leedsin yliopistossa sekä...

Ainutlaatuiset tutkimukset

Medik8 on kosmeseuttinen ihonhoidon brändi. Käytämme ainoastaan parhaita aktiivisia ainesosia...