Huolella meidän valmistamia

Me Medik8:lla olemme ylpeitä siitä, että luomme ja valmistamme kaiken itse. Olemme ihonhoidon huipputuoteteknologioiden edelläkävijöitä; monet niistä ovat patentoituja ja ainutlaatuisia meille. Tuotteemme ovat todellista mittatilaustyötä; niitä suunnittelevat sisäiset formulaatiokehittelijämme ja -tutkijamme, jotka kuratoivat ja kokeilevat monimutkaisia ainutlaatuisia ainesosayhdistelmiä sekä uusimpia teknologioita parhaan mahdollisen kokemuksen ja tulosten tuottamiseksi; jotta sinun ei tarvitse koskaan tehdä kompromisseja.

Ainutlaatuiset patentoidut teknologiat 

Tieteen johtamina emme seuraa trendejä, ellei niitä ole tuettu todellisella tieteellisellä näytöllä ja ihon hyödyillä asiakkaillemme.

Oman tiimimme asiantuntemuksen ansiosta olemme kehittäneet monia patentoituja teknologioita, joita voit kokea vain Medik8:llä. Monet niistä ovat niin hyviä, että niillä on maailmanlaajuisia patentteja. Esim. myydyimmissä Crystal Retinal -tuotteissamme käytetty stabilointimenetelmämme tarkoittaa, että seerumin teho säilyy viimeiseen pisaraan asti; ja näet tuloksia ilta toisensa jälkeen. Siksi Crystal Retinal on lähimpänä reseptillä saatavaa A-vitamiinia.

Valmistettu Isossa-Britanniassa 

ISO-sertifioidussa innovaatiokeskuksessamme Lontoon ulkopuolella ylpeydellä sekoitamme ja valmistamme kaikki Medik8:n tuotteet. Erittäin tiukkojen eurooppalaisten valmistusstandardien mukaisesti voit olla varma, että jokainen tuote on valmistettu poikkeuksellisen korkeiden standardien mukaisesti. Medik8 on ISO-sertifioitu* sekä kosmetiikan valmistusstandardien että laadunhallintastandardien osalta.

* Medik8 on ISO 22716 ja ISO 9001 sertifioitu Lloyd's Registry Quality Assurancen toimesta (LRQA)

Harkitut ainesosat 

Medik8:lla jokaisen ainesosan sisällyttäminen on tarkkaan harkittu päätös. Vaikka emme allekirjoita "puhtaan" ihonhoidon trendiä, uskomme, että jokaisen ainesosan on ansaittava paikkansa ainesosaluettelossa, jotta se tukee näkyviä tuloksia tai edistää käyttökokemusta, säilyvyyttä tai tehoa. Arvioimme huolellisesti jokaisen ainesosan turvallisuuden, ympäristövaikutukset, tehokkuuden ja asiakkaiden käsitykset ennen kuin käytämme niitä koostumuksissamme.

Lähestymistapamme hajusteisiin 

Uskomme, että on tärkeää luoda miellyttävän tuoksuisia tuotteita, jotka tekevät ihonhoitorituaalista nautinnollisempaa; edustaen itsehoidon hetkeä. Käytämme oletusarvoisesti hajusteettomia ja keinotekoisia hajustekoostumuksia, ja joskus valitsemme " miedon tuoksuisia" eteeristen öljyjen yhdistelmiä jos niistä on aistinvaraista hyötyä tai jos on tarvetta parantaa tuotteen käyttökokemusta. Eteerisiä öljyjä käytetään valikoimassamme säästeliäästi vain tarvittaessa, pieninä pitoisuuksina, jotta ne varmasti toimivat kaikille ihotyypeille, myös herkille.

Kestävä toiminta 

Oman tuotantomme avulla voimme seurata tarkasti energiankäyttöämme ja sen vähentämistä. Hiilidioksidipäästöjemme minimoimiseksi tuotamme itse puhdasta energiaa kattoaurinkopaneeleillamme tai ostamme 100 % uusiutuvaa energiaa ja olemme poistaneet kaikki fossiiliset polttoaineet toiminnastamme. Vesi on myös olennainen osa valmistusprosessia, joten etsimme jatkuvasti tapoja vähentää verkosta käytettävää määrää. Innovaatiokeskuksemme suunnittelussa kestävä kehitys on etusijalla - jopa matot on valmistettu kierrätetyistä kalaverkoista!