Mitä Medik8 sisältää?

Vuosien tuotekehittelykokemuksen kautta tiedämme tarkalleen, mitä tuotteisiin pitäisi laittaa ja mitä raaka-aineita välttää. Opimme jatkuvasti sekä etsimme tapoja parantaa tuotteitamme. Pienempänä tuottajana pystymme tekemään melko nopeita muutoksia sekä hienosäätöä tuotteisiimme uusimpien tietojen ja tulosten mukaan.

Saatavilla on kirjaimellisesti tuhansia raaka-aineita. Erinomaisuus ei synny vain oikeiden raaka-aineiden valinnasta, vaan myös tavasta, jolla ne yhdistetään tuotteeseen. Kaikki Medik8 hoitosarjojen tuotteet koostuvat tiettyjen raaka-aineiden perusrungosta. Esimerkiksi oxyresveratrolia käytetään kirkastavissa tuotteissamme sekä salisyylihappoa epäpuhtauksia poistavissa tuotteissamme. Raaka-aineemme ovat tarkasti valikoituja niiden tutkimustulosten perusteella. Näin takaamme kaikkien tuotteittemme poikkeuksellisen tuloksellisuuden.

Eläinkokeetonta kosmetiikkaa

Emme koskaan tee eläinkokeita, emmekä pyydä muita yhtiöitä tekemään niitä puolestamme.

Valitettavasti monet yleisesti käytetyt kosmetiikan raaka-aineet on aikaisemmin testattu eläimillä (ei koskaan meidän toimestamme). Kuitenkin nykyään eläinkokeet ovat kiellettyjä EU:ssa, sekä viimeisimmän EU:n kosmetiikka lainsäädäntö säädös (2013) kieltää eläimillä testattujen raaka-aineiden käytön määräajan jälkeen. Otamme säännösten noudattamisen todella vakavasti osana tuotekehitystämme sekä toimittajien valintaprosessiamme.

Yhä useammat maat huomaavat, että heidän asiakkaansa eivät halua tukea eläinkokeita. Uskommekin että on vain ajan kysymys, milloin eläinkokeet kielletään maailmanlaajuisesti, ikuisesti – emmekä malta odottaa.

Vegan-Friendly

Tiedämme että vegaaninen ihonhoitorutiini on hyväksi sekä planeetallemme että ihollesi. Kaikki Meidk8-tuotteet sopivat vegaaneille eivätkä sisällä mitään eläinperäistä.

Parabeeniton

Olemme 100% parabeeniton.

Säilöntäaineet ovat olennainen osa jokaista kosmetiikkatuotetta – ne estävät tuotteitamme pilaantumasta ajan mittaan. Säilöntäaineet on mahdollista poistaa joistain tuotteista kokonaan ja näin olemme tehneetkin. Voidaan käyttää myös puhtaampia säilöntäainevaihtoehtoja, jota olemme myös tehneet. Teemme paljon työtä tuotekehityksessä löytääksemme optimaalisen määrän säilöntäainetta: tuote säilyy hyvin ilman tarpeettomia kemikaaleja. Se vaatii paljon kokeita ja testaamista, mutta teemme sen mielellämme, jos se tarkoittaa puhtaampia ihonhoitotuotteita asiakkaillemme.

Epäselvyyksien välttämiseksi kaikki käyttämämme säilöntäaineet ovat EU:n hyväksymiä sekä niitä käytetään vain salituissa pitoisuuksissa.

Tiede vs luonto

Luonto tarjoaa meille useita tehokkaita ja ihoa hyödyttäviä raaka-aineita. Mutta raja tieteen ja luonnon välillä ei välttämättä olekaan niin selvä kuin luulet. Useita tehokkaita ja turvallisia raaka-aineita löytyy luonnosta, kuten esimerkiksi A- ja C-vitamiinia, mutta saadaksemme raaka-aineesta vain ihoa hyödyttävä osa on käytettävä tieteellistä käsittelyä. Tämä käsittely ei takaa vain paranneltua tehokkuutta sekä puhtautta, mutta myös vähentää ihoärsytyksen ja reaktioiden mahdollisuutta. Tiede ei ole vihollinen.

Kestävä kehitys on todella tärkeää kosmetiikka alalla – ja olemme sitoutuneita parantamaan sitä. Joidenkin luonnollisten raaka-aineiden käyttäminen voi olla ympäristöä kuormittavaa, joten suojellaksemme planeettamme luonnollista ympäristöä, voi olla parempi vaihtoehto käyttää kyseisen raaka-aineen laboratoriossa valmistettua versiota, jonka turvallisuus ja tehokkuus on taattu.

Medik8:llä pyrimme etsimään tasapainon. Jos löydämme tieteellisen raaka-aineen, joka antaa parempia tuloksia ja jonka taustalta löytyy tieteellistä näyttöä, valitsemme sen – mutta jos on olemassa samoja tuloksia antava luonnollinen vaihtoehto, valitsemme sen aina ennen muita. Olemme myötätuntoisia tiedemiehiä.

Raaka-aineiden valinta

Tutkimme huolellisesti jokaisen raaka-aineen jota käytämme tuotteissamme. Tähän kuuluu tutkimustulosten lukeminen sekä tietenkin kaikkien säännöksiin liittyvien näkökulmien tarkistaminen. Arvioimme raaka-aineen turvallisuutta, väitöksiin vastaavuutta sekä internetin mielipidettä ja reagointia kyseiseen raaka-aineeseen ennen sen valitsemista. Tämä tarkoittaa, että tuotteissamme saat vain parasta laatua.

Allergiat

Tiedämme, että joillain asiakkaistamme on allergioita tiettyjä raaka-aineita kohtaan ja joita heidän tulee välttää. Jotkut tuotteistamme sisältävät pähkinä- ja vehnäjohdannaisia raaka-aineita, joten suosittelemme aina lukemaan tuotteen raaka-ainelistan tarkkaan, mikäli sinulla on allergioita. Raaka-ainelistat löytyvät tuotepakkauksista sekä lisätietoa saat nettisivuiltamme raaka-aine valikosta. Tai vielä parempaa, voit olla yhteydessä asiakaspalvelutiimiimme, jos tarvitset apua tai neuvoja tuotteittemme kanssa.

Lisää arvoistamme

ISO-sertifioitu laatu

Tuoteformulaatiomme ovat valmistettu Medik8:n omassa laboratoriossa Iso-Britanniassa...

Yhteistyö on ydinosaamistamme

Monien kumppaneiden kanssa työskentely auttaa laajentamaan ja kehittämään tietämystämme. Medik8 tekee ylpeänä yhteistyötä...

Anti-ageing brändi, joka ajattelee luonnonmukaisen brändin tavoin

Ympäristön hyvinvointi on lähellä sydäntämme.

Mitä on ammattimainen ihonhoito?

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi...