Mitä on ammattimainen ihonhoito?

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi. Se tarkoittaa, että tuotteitamme myydään vain lääkärien vastaanotoilla, lääketieteellisissä sekä laadukkaissa kylpylöissä, ihonhoitoklinikoilla ja kauneushoitoloissa, apteekeissa sekä nettisivuilla. Medik8:n ammattilaiset ja jälleenmyyntihenkilökunta ovat aina koulutettuja ammattilaisia. 

Miksi tarvitsen ihonhoidon ammattilaista?

Pätevä ja koulutettu ihonhoidon ammattilainen auttaa saavuttamaan terveemmän ja nuorekkaamman ihon antamalla juuri sinulle räätälöityjä vinkkejä ja ohjeita. Medik8-hoitoja saa vain koulutetuilta ammattilaisilta. Medik8-rekisteristä löytyvät ammattilaiset ovat opiskelleet intensiivisesti ihon fysiologiaa. He voivat analysoida ihoasi antaen sinulle todellisia, näkyviä tuloksia suosittelemiensa tuotteitten tai hoitojen avulla. Lue aiheesta lisää sivustoltamme.

Miten koulutamme työntekijöitämme?

Medik8:n koulutus ja opetus alkaa aina pääkonttorissamme Iso-Britanniassa. Britannian koulutustiimimme opettavat kouluttajia ympäri maailmaa face-to-face-koulutuksien, erilaisten tapahtumien ja webinaarien kautta. Tämän jälkeen jokaisen maan omat maahantuojjat ja kouluttajat voivat kouluttaa ihonhoidon ammattilaisia Medik8-tuotteista ja -hoidoista. Kaikki Medik8-tuotteiden jälleenmyyjät ovat koulutettuja. He ovat osallistuneet Medik8-koulutuksiin ja ovat läpäisseet myös koulutusarvioinnin. Voit siis olla varma, että saat aina Medik8:ltä asiantuntevaa palvelua.

Lisää arvoista

Mitä Medik8 sisältää?

Vuosien tuotekehityksen kokemuksella tiedämme tarkalleen mitä tuotteiden tulee sisältää...

Omistaudumme laadulle

Tuoteformulaatiomme ovat valmistettu Medik8:n omassa laboratoriossa Iso-Britanniassa...

Yhteistyö on ydinosaamistamme

Monien kumppaneiden kanssa työskentely auttaa laajentamaan ja kehittämään tietämystämme. Medik8 tekee ylpeänä yhteistyötä...

Anti-age brändi, joka ajattelee kuin luonnonmukaisen brändi

Ympäristön hyvinvointi on lähellä sydäntämme.