Yhteistyö on ydinosaamistamme

Muiden kanssa työskentely auttaa laajentamaan ja kehittämään tietämystämme. Medik8 tekee ylpeänä yhteistyötä ympäri maailmaa olevien kumppaniensa kanssa löytääkseen ja kehittääkseen parasta ihonhoidon teknologiaa.

r-Retinoate

Läpimurron tehnyt A-vitamiiniseerumi r-Retinoate®, kehitettiin yhteistyössä korealaisen laboratorion kanssa. Korealainen laboratorio oli luonut uuden molekyylihybridin, joka yhdisti retinolin ja retinolihapon uudeksi retinyl retinoate -molekyyliksi.

Tämän raaka-aineen taustalla tehty tutkimustyö oli niin vakuuttavaa, että se voitti useita palkintoja mukaan lukien Korean terveysministeriön myöntämän Presidential Award -palkinnon. Tutkimusten jälkeen teimme Iso-Britanniassa yhteistyötä analyyttisten kemistien kanssa saadaksemme uuden molekyylin osaksi asiakkaittemme rakastamia tuotteita. Vastassamme oli useita teknisiä haasteita, joita jouduimme ratkomaan ja selvittämään ennen valmiin tuotteen saamista. Yhteensä 8 vuoden tutkimuksien jälkeen lanseerasimme kansainvälisesti palkitun seerumimme, joka on edelleen vertaansa vailla anti-age ihonhoidon markkinoilla.

Crystal Retinal

Arvioidaksemme viimeisimmän A-vitamiini läpimurtotuotteidemme, Crystal Retinal 6 & 10™, stabiilisuuden, teimme yhteistyötä Hertfordshiren yliopiston biotieteen yksikön kanssa, joka on johtava paikallisten lääkkeiden imeytymisen ja kulkeutumisen tutkimisen keskus.

Aktiiviaineemme retinaldehyde on tunnetusti todella vaikea stabiloida. Tutkittuamme useita retinaldehydenkapselointimenetelmiä, valitsimme USA:ssa kehitetyn nerokkaan tekniikan, jota myöhemmin testasimme yliopiston tiloissa varmistaaksemme menetelmän tehokkuuden. Tuloksena oli todella stabiili tuote, jonka tiedämme antavan tuloksia jopa vuosi avaamisen jälkeen.

Katso lisää

Lisää arvoistamme

Mitä Medik8 sisältää?

Vuosien tuotekehityksen kokemuksella tiedämme tarkalleen mitä niiden tulee sisältää...

Omistaudumme laadulle

Tuoteformulaatiomme ovat valmistettu Medik8:n omassa laboratoriossa Iso-Britanniassa...

Anti-age brändi, joka ajattelee luonnollisen brändin tavoin

Ympäristön hyvinvointi on lähellä sydäntämme.

Mitä on ammattimainen ihonhoito?

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi...