H.E.O.® – rakenne

KOSTEUTTAJAT (hydrators) + EMOLLIENTIT (emollients) + OKKLUSIIVIT (occlusives). = H.E.O
Yksinkertainen teoriamme täydellisen kosteusvoiteen valmistamiseen on H.E.O. Vastaamme kuivan ja nesteköyhän ihon tarpeisiin älykkäillä tuotteillamme; raviten ihoa kosteuttavilla ja kosteutta ylläpitävillä raaka-aineilla. Saatat luulla kaikkien kosteusvoiteiden perustan olevan samanlainen, mutta näin ei ole. Medik8 hyödyntää H.E.O.-rakennetta määrittämään eri kosteusvoiteiden raaka-aineiden oikeat suhteet.

KOSTEUTTAJAT (HYDRATORS)

Kosteuttajilla on luonnollinen sitoutumiskyky vesimolekyyleihin. Ne toimivat magneetin tavoin vetäen vettä puoleensa. Ne pystyvät sekä vetämään vettä ihon alemmista kerroksista kosteuttamaan kuivia ylempiä kerroksia, että lukitsemaan vesimolekyylejä ilmasta ihoon. Vesi on olennaisessa osassa kaikissa ihon toiminnoissa: se suorittaa reaktioita, edesauttaa entsyymejä sekä auttaa haavojen parantamisessa. Löydät tuotteistamme erinomaisia kosteuttajia, kuten hyaluronihappo ja glyseroli. Nämä ihoa hellivät aktiiviaineet kiinnittyvät vesimolekyyleihin ja lukitsevat ne tiukasti ihoon. Menestystuotteemme Hydr8 B5™ on täynnä vettä sitovaa hyaluronihappo, joka syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa läpikotaisin.

EMOLLIENTIT (EMOLLIENTS)

Ihon ylimmät kerrokset koostuvat ihosoluista sekä lipideistä – öljyliukoisista molekyyleistä, jotka auttavat suojaamaan meitä ihoärsykkeiltä ja veden haihtumiselta. Lipidien vähäisyys heikentää ihon suojaa ja voi johtaa useaan eri ihovaivaan, kuten kuivuuteen ja hilseilyyn. Emollientit, kuten skvalaani ja keramidit ovat iholla luonnostaan esiintyviä lipidejä. Tämän ansiosta ne kykenevät liittymään suoraan osaksi ihon suojakerrosta vahvistaen sitä. Näin vähemmän vettä pääsee haihtumaan ihosta ja ihon kunto paranee huomattavasti. Advanced Night Restore -yövoide sisältää suuren määrän emollientteja sekä keramideja palauttaen terveen ihon tasapainon.

OKKLUSIIVIT (OCCLUSIVES)

Ihon suoja tarvitsee joskus ylimääräisen kerroksen vahvistamaan sitä. Tällöin tarvitaan okklusiiveja. Suuret molekyylit eivät voi imeytyä ihoon ja jäävät kasvojen päälle muodostaen fysikaalisen suojan ihon ja ympäristön välille. Näin estetään veden haihtumista ja kosteuden ylläpitämistä. Suuremmat hyaluronihapon molekyylit voivat toimia okklusiiveina (tämän takia Hydr8 B5™ hyödyntää hyaluronihapon eri kokoja). Ne muodostavat ihon pinnalle vesisäiliön, joka estää vettä haihtumasta samalla antaen iholle lisäkosteutusta.