Hoitovalikoima

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi. Uskomme, että saavutat parhaiten haluamasi tulokset ihollesi Medik8-hoitolassasi säännöllisissä Medik8-kasvohoidoissa. Jatka hoidon jälkeen ammattilaisten ohjeiden kanssa räätälöityä Medik8-ihonhoitorutiiniasi kotona, niin saavutat uskomattomat tulokset.

Löydä täydellinen hoitosi

Saat sekä ansaitun hemmotteluhetken itsellesi, että Medik8 ammattilaisten avun ja ohjeet juuri sinun iho-ongelmiasi koskien. Laajasta valikoimastamme löydät nuorentavia kasvohoitoja, hemmottelevia silmänympäryshoitoja, uudistavia vartalohoitoja sekä korkeatasoisia kuorintoja, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan. Parhaiden hyötyjen saamiseksi suosittelemme kolme tai kuuden hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun ihonhoitorutiiniin.

Kasvohoidot

Medik8 tarjoaa monipuolisen valikoiman kaikille sopivia ammattimaisia kasvohoitoja. Hoidot sisältävät CSA-filosofian sekä ylelliset hoitomenetelmät.

Platinum Facial
Medik8:n signature-kasvohoito. Innovatiivinen ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia.

Glowing Facial
Äärimmäisen tehokas kasvohoito hyödyntää kirkastavia aktiiviaineita ja C-vitamiina. Edistää solujen uusiutumista tehden ihosta hehkuvan.

Clarity Facial
Kasvohoidon vaikuttavat aineet kärsimyskukka- ja karpalouute toimivat tehokkaasti yhdessä, syväpuhdistaen ja rauhoittaen ihoa. Ihosta tulee puhdas ja raikas.

Pore Refining Facial
Ihohuokosia supistava hoito. Tehokkaat aktiiviaineet tekevät ihosta tasaisen ja virheettömän.

Deep Hydration Facial
Kokonaisvaltainen ihon tehokosteuttaja. Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa.

Calming Facial
Ammattimaisen tehokas kasvohoito rauhoittaa herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa tehden ihosta miellyttävän tuntuisen ja kosteutetun.

Vartalohoidot

Ihonhoidossa keskitytään usein pelkästään kasvoihin. Kuitenkin vartalommekin iho tarvitsee usein yhtä paljon huomiota ja hoivaa. Oli kyse sitten selän aknen hoitamisesta, dekoleten aurinkovaurioista tai käsien maksaläiskistä, Medik8 tarjoaa useita erilaisia vartalon salonkikäsittelyitä, jotka rentouttavat hemmotellen aisteja sekä tarjoavat näkyviä tuloksia.

Hand Rejuvenation
Hoitava ja nuorentava käsihoito. Hienoksi jauhetut bamburakeet sekä erilaiset hapot poistavat kuivuuden tehden käsistä sileät ja pehmeät. C-vitamiini ja aurinkosuoja jättävät kädet hehkuviksi ja nuorekkaiksi.

Foot Rejuvenation
Tuloksellinen, hoitava ja palauttava jalkahoito. Hienoksi jauhetut bamburakeet sekä erilaiset hapot toimivat tehokkaasti yhdessä päihittääkseen kuivan ihon sekä halkeilevat kantapäät. Vitamiinit ja hyaluronihappo elvyttävät ja silottavat jalkapohjia.

Purifying Back Ritual
Monipuolinen selkähoito, joka parantaa ja puhdistaa selän ihoa. Tehokas kuorinta sekä luonnon savet tekevät ihosta sileän samalla poistaen epäpuhtauksia. Kohdistettu syväkudoshieronta auttaa yhdessä laventeli- ja petitgrain-eteeristen öljyjen kanssa vähentämään lihasjännitystä sekä rentouttamaan mieltä.

Skin Rejuvenating Ritual
Koko vartalon hoitokokemus, jossa kehosi kuoritaan bamburakeilla sekä hydroksihapoilla, jotka virkistävät ja uudistavat koko vartalon ihoa. Eteeriset öljyt hellivät ihoasi sinulle räätälöidyn hieronnan aikana. Iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta, sekä lihasjännitys helpottuu.

Kuorinnat

Medik8 on kehittänyt monipuolisen valikoiman kuorintahoitoja. Ne sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän.

Rewind Professional Skin Peel
Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

Even Professional Skin Peel
Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Clarity Professional Skin Peel
Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

Universal AHA Professional Skin Peel
Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Sensitive PHA Professional Skin Peel
Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Eye Reveal Professional Skin Peel
Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.