OSTA NYT. MAKSA MYÖHEMMIN KLARNALLA.

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin!

10 tapaa estää epäpuhtaudet

10 tapaa estää epäpuhtaudet - Medik8.fi
Lue 10 vinkkiä epäpuhtaan ihon hoitoon – Heitä hyvästit finneille ja aknelle…

1.Pese lakanasi

“Nukkuessasi epäpuhtauksia aiheuttava bakteeri (P. acnes) siirtyy kasvoiltasi lakanoihisi,” kertoo Daniel Isaacs, Medik8:n formulaatio- ja kehitysjohtaja. “Joten jos et pese niitä säännöllisesti, bakteerit kulkevat jatkuvasti edestakaisin.” Huokosia tukkivia öljyjä voi kulkeutua myös päänahastasi tyynyliinaasi, joten on hyvä pestä lakanasi vähintään kerran viikossa.

2. Puhdista puhelimesi

Puhelimet ovat epäpuhtauksia aiheuttavien bakteerien pesäkkeitä, joten puhdista puhelimesi säännöllisesti antibakteerisella pyyhkeellä. “Pyyhi yksinkertaisesti näyttösi aina päivän päätteeksi varmistaaksesi, että bakteerit eivät leviä kasvoillesi, kun seuraavan kerran puhut puhelimeen,” neuvoo Daniel. Ja mikä vielä parempi, käytä puhelinta kaiuttimella vähentääksesi puhelimen kontaktia kasvojesi kanssa.

3. Kosteuta, kosteuta, kosteuta

Kosteusvoiteen käyttäminen öljyiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle voi tuntua aluksi ristiriitaiselta, mutta se on itseasiassa yksi parhaista asioista, jota voit ihollesi tehdä.  “Kun iho on kuiva, talirauhaset tuottavat yleensä enemmän öljyä yrittäessään lisätä kosteutta ihossa,” selittää Daniel. “Tämä voi johtaa tukkeutuneisiin ihohuokosiin, joka taas johtaa lisääntyneisiin finneihin ja näppyihin.” Ravitaksesi ihoasi ja samalla pitääksesi epäpuhtaudet loitolla, suosittelemme käyttämään kevyttä kosteusvoidetta kuten Balance Moisturiser™. Sen nopeasti imeytyvä ja silkkinen koostumus pitävät ihosi kosteutettuna sekä talirauhasesi kurissa.

4.Puhdista meikkisiveltimesi

Kaikki, mikä on päivittäin kontaktissa kasvojesi kanssa, tulisi puhdistaa säännöllisesti. Tämä koskee varsinkin meikkisiveltimiä. Meikkisiveltimien harjakset ovat täydellinen alusta epäpuhtauksia aiheuttavan bakteerin kasvulle. Asiantuntijat suosittelevat siveltimien puhdistusta kerran viikossa. “Parhaiden tulosten saamiseksi, huuhtele siveltimesi lopussa vielä Clarifying Foam™ -puhdistusvaahdon kanssa,” neuvoo Daniel.

5. Älä koskettele kasvojasi

Ongelmallista ihoa ei tulisi kosketella tarpeettomasti. Tämä mahdollistaa epäpuhtauksia aiheuttavan bakteerin liikuttamisen ympäri ihoasi, ja voit levittää epäpuhtauksia entistä laajemmalle alueelle. “Jos et millään malta pitää käsiä pois kasvoiltasi, varmista että peset kätesi säännöllisesti pitääksesi ihosi terveenä ja puhtaana, ” sanoo Daniel.

6. Jätä maitotuotteet ruokavaliostasi

Et välttämättä halua jättää maitotuotteita täysin ruokavaliostasi. Jäätelö on välttämättömyys, tiedämme sen. Mutta tutkimukset osoittavat, että maitotuotteissa oleva sokeri voi vaikuttaa hormonitasapainoomme sekä ihon tulehduksiin. Nämä molemmat ovat tekijöitä, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia. “On mielenkiintoista, että aknea havaitaan vähiten aasialaisissa yhteisöissä, joissa maitotuotteet eivät kuulu keskimääräiseen ruokavalioon, ” kertoo Daniel. Lisäksi, ei ole pahasta tilata latte vaihtoehtoisesti mantelimaidolla.

7. Lisää retinali ihonhoitorutiiniisi

A-vitamiini on anti-age ihonhoidon johtotähti. Voi siis tulla yllätyksenä, että tämä ’ihme’ molekyyli oli alkujaan tarkoitettu aknen hoitoon. Kun A-vitamiinin käyttäjät alkoivat huomata merkittäviä ikääntymisen merkkejä vähentäviä vaikutuksia epäpuhtauksien puhdistamisen ohella, dermatologit panivat sen nopeasti merkille. Useimmat A-vitamiinin muodot auttavat epäpuhtauksiin – ne toimivat nopeuttamalla solujen uusiutumisprosessia estäen ihohuokosia tukkeutumasta – mutta Crystal Retinal 6™ ja 10™ vievät tämän uudelle tasolle. “Tällä edistyksekkäällä A-vitamiinin muodolla on antibakteerisia vaikutuksia, jotka neutralisoivat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja,” kertoo Daniel.

8. Kuori säännöllisesti – mutta ei liikaa!


Kuolleiden ihosolujen poistaminen ennen kuin ne tukkivat ihohuokoset on varma tapa ehkäistä epäpuhtauksia. Salaisuus piilee säännöllisyydessä. “Karheat kuorintavoiteet voivat jopa lisätä tulehduksia ihossasi, pahentaen ihon ulkonäköä ja hidastaen sen luonnollista paranemisprosessia,” varoittaa Daniel “Käytä sen sijaan hellävaraista puhdistusainetta, kuten Clarifying Foam -puhdistusvaahtoa, jossa on mukana mietoja kuorivia happoja, kuten salisyylihappoa.

9. Pese meikkisi ennen nukkumaanmenoa

Me kaikki tiedämme, että meikit tulisi poistaa ennen nukkumaanmenoa. Mutta väsyneenä pehmeä tyyny houkuttelisi usein enemmän kuin kylpyhuoneen kylmä pesuallas. Mutta tämän takia sinun tulisi vastustaa houkutusta nukahtaa meikit kasvoillasi: “Nukkuessasi meikkisi voi juurtua ihohuokosiisi, vieden päivän aikana kertyneen lian mukanaan.” sanoo Daniel. “Puhdistaessasi ihosi ennen nukkumaanmenoa, annat huokosillesi mahdollisuuden hengähtää. Tämä johtaa ajan kanssa puhtaampaan ja tasaisempaan ihoon.”

10. Juo tarpeeksi vettä

Juomalla tarpeeksi vettä varmistat, että ihosi pysyy kosteutettuna ja kimmoisana. Tämä voi auttaa pitämään haitalliset bakteerit loitolla sekä estämään samalla ylimääräisen talintuotannon pitämällä ihon kostutettuna

 


Vanhempi postaus Uudempi postaus

Ostoskorisi