Crystal Retinal: Ihonhoidon tiede

Crystal Retinal: Ihonhoidon tiede - Medik8.fi

A-vitamiini on tehokkain aktiiviaine anti-age ihonhoidossa. Kaikki A-vitamiinit eivät kuitenkaan ole samanlaisia.

Retinoiinihappo on vahvin A-vitamiini markkinoilla. Se toimii nopeasti ja tehokkaasti ikääntymisen merkkeihin, mutta sillä on myös useita sivuvaikutuksia – ihon kuivuminen, kuoriutuminen, punoitus ja ärsytys. Tästä syystä sitä on saatavilla vain lääkärin tai ihotautilääkärin määräyksellä.

Retinoli on kaikista suosituin reseptivapaan A-vitamiinin muoto. Sillä on myös huomattavia anti-ageing-vaikutuksia, mutta ihon täytyy muuntaa se retinoiinihapoksi ennen kuin siitä on hyötyä. Se on kahden vaiheen reaktio:

Kaksivaiheinen vaiheen muutos hidastaa aktiiviaineen vaikutusta iholla, joka tarkoittaa vähemmän ihoärsytystä, mutta samalla se tarkoittaa, että joudut odottamaan paljon kauemmin nähdäksesi tuloksia.
Jatkuvaan kehitykseen pyrkivät ja innovatiiviset Medik8:n tutkijat ovat valjastaneet uuden A-vitamiinin muodon voimat, joka on retinoliakin tehokkaampi.

 

Esittelyssä Crystal Retinal™

 

Crystal Retinal on tehokas anti-age-seerumivoide, joka sisältää retinaldehydiä, eli edistynyttä A-vitamiinimolekyyliä. Se on retinoiinihapon edeltäjä A-vitamiinin muutosreaktion ketjussa.

Tämä edistyksellinen molekyyli tarvitsee vain yhden muunnoksen muuttuakseen retinoiinihapoksi, joten se tasoittaa ihon pintaa ja kohdistuu juonteisiin ja ryppyihin.

Crystal Retinal on lähes yhtä tehokas kuin korkealuokkaisimmat A-vitamiinit, jotka ovat 11 x nopeampia toimimaan kuin klassiset retinolin muodot. Medik8:in kehittämän kristallikapseloinnin retinaldehyde säilyy yhtä hellävaraisena iholle kuin tavallinen retinoli. Kyseessä on todella seuraavan sukupolven A-vitamiini.

Ensiluokkaista stabiilisuutta

Medik8:n kristallikapselointi-menetelmä toimii sekä stabiilisuuden parantajana, että Time Release-menetelmän mahdollistajana. Retinaldehyde kapseloidaan kristallin muotoiseen molekyyliin, jonka ihon omat entsyymit rikkovat, kun tuote levitetään iholle. Kristallikapselointi on ainutlaatuinen toiminto, joka säätelee aktiiviaineen annostelua sekä varmistaa tuotteen stabiilisuuden. Näin seerumi imeytyy tasaisesti ihoon yön aikana ja säilyttää tehonsa stabiilina.

Tehokasta kosteutusta

Crystal Retinal sisältää sekä pieni- että suurimolekyylistä hyaluronihappoaglyseriinia sekä E-vitamiinia, jotka sitovat tehokkaasti vettä kosteuttaen ihon kaikkia kerroksia samalla vahvistaen ihon luonnollista suojaa ja estäen kosteutta haihtumasta

Puhdistava toiminto

Toisin kuin useilla muilla A-vitamiinin muodoilla, retinaldehydella on tehokas antibakteerinen vaikutus, joka tekee siitä täydellisen anti-age tuotteen epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Pitkäaikaisessa käytössä se vähentää finnejä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja edistäen tervettä ja tasaista ihoa.

Tulokset puhuvat puolestaan:

95 % kertoivat ihonsa tasoittuneen.*

75 % kertoivat juonteittensa selvästi vähentyneen. *

80 % kertoivat ihonsa näyttävän selkeästi nuorekkaammalta.*

85 % kertoivat ihonsa sävyn ja pinnan tasoittuneen ja puhdistuneen.*

*Kokeessa 20 henkilöä käytti Crystal Retinal 6 -seerumia 4 viikon ajan.

Oletko huomannut, että retinolin vaikutukset ihoosi ovat hiipuneet? Crystal Retinal voi viedä anti-ageing-ihonhoitosi täysin uudelle tasolle.


Vanhempi postaus Uudempi postaus