Edistyksellinen molekyylimme selitettynä

Edistyksellinen molekyylimme selitettynä - Medik8.fi

Retinoli on jo pitkään ollut tunnettu sen anti-age vaikutuksista, ja sen tehokkuutta pidetään kyseisen ihonhoidon standardina. Useiden tutkimusten tukemana, retinoli on dermatologien ja ihonhoidon ammattilaisten suosima aktiiviaine. Edistyksellinen molekyyli on todella tehokas edistämään kollageenin tuotantoa sekä tasoittamaan juonteita ja ryppyjä, mutta se voi joskus aiheuttaa ihoärsytystä. Ratkaisu on retinyl retinoate.

Retinyl retinoate -molekyyli


Benefits of retinyl retinoate

Retinyl Retinoate on hybridimolekyyli, jossa yhdistyvät retinoli ja retinoiinihappo. Uudella molekyylillä on kummankin aineen ominaisuuksia – se tehostaa retinolin vaikutusta ilman retinoiinihapon sivuvaikutuksia. 8 x tehokkaampi kuin pelkkä retinoli sekä niin hellävarainen että se sopii myös herkälle iholle, retinyyli retinoaatin on kliinisesti todistettu antavan näkyviä tuloksia vain neljässä viikossa. Tämä edistyksellinen A-vitamiinin muoto on fotostabiili, joten sitä voi käyttää sekä yöllä että päivällä nopeampien tuloksien saamiseksi.

 

 

 


Medik8:n yksinoikeudella

Vuonna 2016, kahdeksan vuoden tutkimustyön jälkeen, Medik8 kehitti yhteistyössä innovatiivisen kapselointimenetelmän, jolla pystyttiin stabiloimaan retinyl retinoaten ensimmäistä kertaa ikinä. Tämä uskomaton keksintö mahdollisti seuraavan sukupolven r-Retinoate Youth Activating Cream A-vitamiiniseerumivoiteen kehittämisen. Tuote hämmästytti niin tiedemiehiä ja dermatologeja, kuten muitakin kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Patentoitu, kapseloitu aktiiviaine löytyy tänäkin päivänä yksinoikeudella vain Medik8:n r-Retinoate-sarjastamme.


r-Retinoate Rejuvenating Eye System – silmänympäryshoito

 

 

 

 

 

 

Medik8 tutkijat ovat yhdistäneet r-Retinoaten tehokkaaseen 4-viikon tulokselliseen silmänympäryshoitoon. Nuorentava hoitokokonaisuus koostuu kolmesta ihonhoidon sankarista: Suorituskykyinen retinyl retinoate- seerumi palauttaa nuorekkaan ihon häivyttämällä juonteita ja ryppyjä. Iholle hellävaraisesti hierottaessa sisäänrakennettu silikoniapplikaattori tehostaa neste- ja mikroverenkiertoa. Ihoon liukenevat Micro-Channel- silmänalusnaamiot tekevät ihosta kiinteän ja täyteläisen. Ne muodostuvat puhtaasta hyaluronihapon mikrorakenteista, jotka imeytyvät ihoon tehostaen kollageenintuotantoa ja uudistaen ihoa. Naamiot imeytyvät ihoon hiljalleen yön aikana antaen samankaltaisen täyteläisen ja kimmoisan lopputuloksen kuin täyteaineet. Äärimmäisen kosteuttavat, bio-selluloosa silmänympärysnaamiot raikastavat ja uudistavat välittömästi, sekä erikokoiset hyaluronihappo-molekyylit kirkastavat oitis väsyneitä silmiä. Yhdessä nämä tekijät poistavat monipuolisesti silmänympärysalueen huolia, edistäen tervettä, tasaista ja hehkuvaa ihoa.

Huomio: r-Retinoate Rejuvenating Eye System -silmänympäryshoitoa ei ole myynnissä Suomessa.


Tulokset

Vain neljässä viikossa juonteet ja silmäkulmien rypyt ovat vähentyneet. Silmänympärysiho näyttää kirkkaammalta ja nuorekkaammalta.


Before and afters


Kliinisesti todistettu vähentävän juonteita, ryppyjä ja silmäkulmien uurteita vain neljässä viikossa.

 
results

*Kokeessa 25 ihmistä käytti r-Retinoate Rejuvenating Eye System- kokonaisuutta neljän viikon ajan.

 

 


Vanhempi postaus Uudempi postaus