CSA-filosofian tarina

CSA-filosofian tarina - Medik8.fi

Meillä Medik8:llä on yksi päämäärä: autamme sinua saavuttamaan kauniin Ihon koko elämäksesi. Työskentelemme sen päämäärän puolesta päivittäin, sillä se ohjaa tieteellistä, näyttöön perustuvaa lähestymistapaamme tuotekehityksessä.

Tulimme tiedemiehinä ihonhoidon maailmaan kosmetiikka-alan ulkopuolelta. Halusimme selvittää, mitkä raaka-aineet ja tekniikat saavat aikaan suurimpia muutoksia ihon ikääntymisessä.

Tällä tavoin pystyimme kehittämään yksinkertaisen metodin, jossa tarvittaisiin mahdollisimman vähän eri tuotteita ja joka olisi helposti kaikkien omaksuttavissa. Medik8 voi käyttää resursejamme näiden muutaman tuotteen hiomiseen ja täydellistämiseen.

Vuonna 2009, kun ammattimainen Medik8 ihonhoitosarja kehitettiin, perustajamme Elliot Isaac aloitti ihonhoito missionsa. Hän tutki tieteellisiä artikkeleita ja lehtijulkaisuja sekä seurasi reaaliaikaisia hoitotuloksia löytääkseen etsimänsä vastauksen. Mikä olisi helpoin tapa auttaa ihmisiä saavuttamaan Kaunis Iho Läpi Elämän? Hän havaitsi, kuinka C-vitamiini, A-vitamiini sekä aurinkosuoja olivat kaikista vakuuttavimpia ja tutkituimpia raaka-aineita, ja joilla oli eniten näyttöä siitä, että ne oikeasti toimivat iholla.

Sisällyttämällä nämä löydöt ihonhoitorutiiniin, jossa yhdistyvät sekä tuloksellisuus että käytännöllisyys, loimme termin “CSA-filosofia” kuvaamaan menetelmää, jossa käytetään päivisin C-vitamiinia ja aurinkosuojaa eli Sunscreenia sekä iltaisin A-vitamiinia. Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi – joka yksinkertaisesti toimii. CSA-metodi on iloksemme kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen

Aivan kuten herkullisimmissa asioissa on useimmiten eniten kaloreita, on myös tehokkaimmissa ihonhoidon raaka-aineissa suurimmat stabiilisuus ongelmat ja tuotteeseen yhdistäminen on monimutkaista. Se tarkoittaa, että on mahdotonta vain valmistaa suurta määrää CSA:n raaka-aineita ja viedä niitä suoraan markkinoille. Näin valmistettu tuote todennäköisesti hajoaa nopeasti ja voi tehdä iholle jopa enemmän haittaa kuin hyötyä. Pitämällä filosofiamme yksinkertaisena, Medik8-tutkijat pystyivät käyttämään aikansa ja resurssinsa valmistaakseen jokaisesta CSA-komponentista parhaan mahdollisen version.

Olemme kuulleet, että muut kosmetiikka-alan toimijat ovat pitäneet yksinkertaistettua metodiamme hulluna, ja että tulisimme katumaan päätöstämme, koska emme voisi koskaan tuottaa kuin muutaman tuotteen kerrallaan. Itseasiassa työmme ei ole päättynyt, eikä tule luultavasti koskaan päättymää. Aina on tilaa kehitykselle ja suorituskyvyn parantamiselle.

Joten mikä on CSA Filosofian salaisuus? C-vitamiini tarjoaa erinomaista antioksidanttista suojaa samalla tehostaen kollageenin tuotantoa, antaen täyteläisen ja suojatun lopputuloksen. Aurinkosuoja suojaa ihoasi haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa jopa 80% ennenaikaisen ikääntymisen merkeistä.1 A-vitamiini nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja lisää kollageenia sileän ja tasaien ihon saavuttamiseksi- sekä paljon muuta. Yhdessä tämä tehokas kolmikko edistää kaunista ja tervettä ihoa. Lisätietoa C-vitamiinia, A-vitamiinia ja aurinkosuojaa (Sunscreen) saat painamalla linkkejä.

Tiedämme että emme ole saavuttaneet tätä asemaa yksin. Vaikka olemmekin tehneet paljon omaa alkuperäistä tutkimustyötä, ja uskomme olevamme ensimmäinen brändi, joka on suositellut C:tä illalla ja A:ta aamulla -menetelmää, emme pystyisi tarjoamaan sinulle tätä teknologiaa ilman useiden muiden tiedemiesten merkittävää tutkimustyötä tällä alalla. Arvostamme ja kiitämme heitä.

On ollut hienoa nähdä, kuinka CSA-filosofiamme on levinnyt edistyksellisessä kosmetiikkamaailmassa. Olemme uskomattoman ylpeitä. Stylist-lehti julkaisi jutun CSA-filosofiaan perustuvan ihonhoidon tärkeydestä.

 

 

Kertauksena: Tuloksiin pyrkivän anti-age ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista. Haluamme näyttää maailmalle, että et tarvitse tuhansia eri tuotteita saadaksesi ihollesi todellisia ja perusteellisia tuloksia. Tarvitset vain kolme yksinkertaista raaka-ainetta yhdistettynä laadukkaisiin ja ylellisiin tuotepohjiin, jossa ne tuottavat optimaalisia tuloksia. CSA on tulevaisuutta.


Maailma on huomaamassa näiden kolmen yhdistetyn tehon – toivomme sinunkin huomaavan.

Aloita CSA-matkasi vain kahdella tuotteella...

Daily Radiance Vitamin C

Advanced Night Restore

Lähteet

[1] F. Flament et al., Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin, Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2013, 6, pp 221-232


Vanhempi postaus Uudempi postaus