Kuinka suojaat ihosi talvella?

Kuinka suojaat ihosi talvella? - Medik8.fi

Uusi vuodenaika on jälleen käsillä ja joulu kurkistaa jo nurkan takaa. Sään muuttuessa ihossammekin tapahtuu suuria muutoksia, jotka vaativat muutosta myös ihonhoitorutiinissa. Kosteutus on ehdottoman tärkeää, mutta pidä mielessäsi seuraavat asiat, kun valikoit tuotteita talven kestävään ihonhoitorutiiniisi...


Kosteusvoiteiden vaatekaappi

Jatkuvasti muuttuvan sään takia ihonhoitotuotteittesi kirjoa tulisi pitää ikään kuin vaatekaappina; ole valmistautunut jokaiseen säähän ympäri vuoden. Ajattele kosteusvoiteitasi kuin ne olisivat takkeja ihollesi – vuoden mittaan haluat vaihdella kuinka paksuja tai ohuita ne ovat. Kesäisin saatat hyvin pärjätä todella kevyellä Balance Moisturise™ - kosteusvoiteella, mutta kylmempien kuukausien saapuessa ihosi voi kipeästi tarvita jotain paksumpaa ja täyteläisempää. Paksummat kosteusvoiteet suojaavat ihoa paremmin kylmältä tuulelta sekä kuivalta ilmalta. Tähän tarkoitukseen toimii loistavasti täyteläinen Ultimate Recovery™ Intense -kosteusvoide, joka suojaa kuivaa ihoa äärimmäisiltäkin olosuhteilta. Tehosta ihosi kosteutusta entisestään käyttämällä Hydr8 B5™ -seerumia minkä tahansa kosteusvoiteesi alla.


Aurinkosuoja on aina yhtä tärkeä

Sanomme tämän vielä kerran; aurinkosuojan käyttäminen pimeinä kuukausina on aivan yhtä tärkeää kuin sen käyttäminen aurinkoiseen vuodenaikaan. UVA-säteet (kollageenia tuhoavat ja ryppyjä aiheuttavat säteet) voivat tunkeutua pilvien läpi, joka tarkoittaa sitä, että vaikka luulisit olevasi turvassa UV-säteiltä pilvisellä säällä, et ole. Suojaudu auringolta ympäri vuoden käyttämällä aurinkosuojaa joka päivä. Helpon tapa lisätä aurinkosuoja talven ihonhoitorutiinisi on käyttää 5* UVA, SPF 30 kosteusvoidetta, kuten Advanced Day Total Protect™ – et edes huomaa käyttäväsi aurinkosuojaa, niin hyvin se toimii.

C-vitamiini tuo kasvoillesi joulun säihkettä

Joulun kuukausina ihostamme tulee helposti samea ja elottoman näköinen. Jos kuitenkin haluat ihosi loistavan tulevina juhlapyhinä, käänny C-Tetra Luxe -seerumin puoleen. Seerumi auttaa lukitsemaan kosteutta ihollesi, mutta myös palauttamaan ihollesi kauniin ja terveen hehkun ja säteilyn nopeammin kuin Grinch pystyy varastamaan joulun.
Voit jopa sekoittaa seerumia kosteusvoiteeseesi saadaksesi kuultavan lopputuloksen, joka heijastaa valoa kauniisti. Seerumi sisältää paljon C-vitamiinia, joka antaa ihon ympäri vuoden tarvitsemaa antioksidanttista suojaa. Samalla saatat haluta kokeilla C-Tetra -kasvoöljyä, joka ei jätä iholle tahmaista tunnetta ja joka myös sisältää C-vitamiinia.


Juhlien jälkeisen aamun pelastus

Juhlapyhät ovat usein täynnä erilaisia tapahtumia ja juhlia, kuten työpaikan pikkujouluja, joissa nautittu prosecco saattaa jättää ihosi sameaksi ja kuivaksi. Alkoholi kuivattaa ihoasi sekä aiheuttaa tulehduksia, jonka seurauksena kasvosi voivat näyttää paisuneilta ja turvonneilta seuraavana aamuna. Ensinnäkin, vältä aamun pandasilmiä Eyes & Lips Micellar Cleanse™ -vedenpitävän meikin poistavalla puhdistusaineella. Voit helposti pestä meikkisi vaikka yhdellä kädellä, samalla juodessasi tarvittavan lasin vettä toisella kädellä kello kolmelta aamulla. Helli ihoasi kosteutuksella käyttämällä  Ultimate Recovery™ Bio-Cellulose Mask -kangasnaamiota ennen meikkaamista. Näin pääset eroon ihosi nestehukasta ja saat 20 lisäminuuttia aikaa sulkeaksesi silmäsi ja toipuaksesi edellisestä yöstä.


Stressin päihittävää ihonhoitoa

Joulun ilot eivät tule ilman ärsyyntymistä ja stressiä; olipa kyse sitten ajan viettämisestä appivanhempien kanssa tai viimehetken kiireisitä jouluostoksista etäisille sukulaisille, joita näet vain kerran vuodessa. Stressillä voi olla valtava vaikutus ihoosi. Se voi aiheuttaa useita iho-ongelmia, kuten näppylöitä, kuivaa ihoa sekä kaikkien pelkäämiä ryppyjä. Crystal Retinal 6™ on paras aseesi stressi-ihoa vastaan. Ainut suoran antibakteerisen ominaisuuden omaava A-vitamiinin muoto, retinaldehydi, taistelee ärsyttäviä epäpuhtauksia vastaan tehden ihosta samalla täyteläisen. Päivisin voit hemmotella ihoasi uudella Liquid Peptides™ -seerumilla. Mitä muuta voisit jouluna toivoa?

Tässä kaikki mitä tarvitset saadaksesi toimivaa juhlahumua myös ihonhoitoosi!

 


Vanhempi postaus Uudempi postaus