Parhaat vinkit oikean kuorinnan valintaan

Parhaat vinkit oikean kuorinnan valintaan - Medik8.fi

Jos haluat parhaat mahdolliset tulokset ihonhoidostasi, suosittelemme Medik8 ammattilaisten suorittamia hoitolakäsittelyjä. Jos sinusta joskus tuntuu, että ihonhoitorutiinisi ei enää tuota tuloksia, voi kuorinta olla sinulle oiva vaihtoehto. Kuten aina, olemme omistautuneet antamaan sinulle näkyviä tuloksia. Kuorintamme häivyttää arpia, auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä sekä hyperpigmentaatioita; tai antaa ihollesi terveen hehkun ennen isoa tapahtumaa tai tilaisuutta. Lue täältä lisää tarjoamistamme kemiallisista kuorinnoista.
 
Kemiallisessa kuorinnassa tarkoin valikoidut entsyymit ja/tai kemialliset kuorinta-aineet rikkovat ihon ylimmät kerrokset paljastaakseen niiden alta uutta, tuoretta ja nuorekasta ihoa.

Toimenpiteen aikana ihon luonnollinen suoja on osittain ja väliaikaisesti vahingoittunut. Tämä mahdollistaa uusien ihosolujen pääsyn pintaan, jossa ne muodostavat uuden ja entistä voimakkaamman suojan.  Tämä tarkoittaa myös sitä, että ihosta täytyy huolehtia tietyllä tavalla tämän parantumisprosessin aikana.

Tässä vinkkimme joilla saat kuorinnastasi parhaat mahdolliset tulokset:

 

Valitse kuorinnan taso

Kun varaat ajan kokeneelta Medik8-ammattilaiselta, sovitaan kanssasi konsultaatioaika 2 viikkoa ennen varsinaista kuorintaa. Silloin arvioidaan ihotyyppisi sekä tarpeesi, jotta kosmetologisi voi ammattitaidolla räätälöidä juuri sinulle ja ihollesi sopivan hoidon/hoitokokonaisuuden. Herkälle iholle suosittelemme erittäin hellävaraista Sensitive PHA-kuorintaa. Se sisältää polyhydroksihappoa nimeltä glukonolaktone. Ensimmäiseksi kuorinnaksi suosittelemme kokeilemaan joko Universal AHA-kuorintaa tai jotain kolmesta Signature kuorinnastamme. Kuorintoja voidaan räätälöidä yksilöllisesti ja kerrostaa iholle useampia kerroksia kun hoidetaan haastavampia iho-ongelmia, kuten esimerkiksi itsepäisiä juonteita ja ryppyjä, haastavaa hyperpigmentaatiota tai epäpuhtauksia.

 

Valmistele ihosi kuorintaa varten

Saadaksesi kuorinnasta kaiken hyödyn irti, ennen kemiallista kuorintaa ihoa tulee esivalmistella CSA-filosofialla vähintään kahden viikon ajan. C- ja A-vitamiini pystyvät todistetusti tehostamaan ihosolujen uusiutumista, joka vähentää kuorintojen jälkeistä toipumisaikaa. Käytä C-Tetra Luxe-seerumiamme (tai jotain muuta monista C-vitamiinituotteistamme) joka aamu vähintään 2 viikkoa ennen kuorintaa. Lisää ihollesi iltaisin myös A-vitamiinia Crystal Retinal 6™-muodossa, tai valitse jokin muu A-vitamiiniseerumeistamme saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

 

Mitä odottaa kuorinnalta?

Kuorinnat voivat aiheuttaa lievää epämukavuutta sekä hetkellistä punoitusta. Se riippuu käytetyn kuorinnan vahvuudesta. Ennen kaikkea rentoudu hoidon aikana. Kuorintahoito antaa sinulle hetken nauttia itsesi hemmottelusta, joten nauti rauhoittavasta ja rentouttavasta tunteesta.

Kaikkien kuorintahoitojemme jälkeen käytämme Ultimate Recovery™ Bio-Cellulose Mask-kasvonaamiota, joka välittömästi viilentää, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa.

 

Huolehdi jälkihoidosta

Viikko kuorinnan jälkeen ihosi on kuin vastasyntyneellä, ja sitä tulee hoitaa samalla varovaisuudella ja huolella. Kun ihon oma luontainen suoja on vahingoittunut, voivat ympäristötekijät aiheuttaa helpommin vahinkoa. Suojaa siis ihoasi auringolta käyttämällä laajakirjoista SPF 30 aurinkosuojaa, kuten Physical Sunscreen, sekä käytä hellävaraista puhdistusainetta kuten Calmwise™ Soothing Cleanser. A-vitamiiniseerumi auttaa nopeuttamaan ihon palautumisprosessia. A-vitamiinin käyttö tulisi jatkaa heti kuorintapäivänä. Suosittelemme sekä rauhoittavan Calmwise™ seerumin että syväkosteuttavan Ultimate Recovery™ -kosteusvoiteen käyttöä ihon oman suojan palauttamiseksi. Vältä AHA- ja BHA-happojen käyttöä viikko kuorintasi jälkeen. Nämä vinkit sopivat myös muiden esteettisten toimenpiteiden, kuten laseroinnin tai täyteaineiden ottamisen jälkihoitoon.

 

Kosteuta, kosteuta, kosteuta

Ihon kosteuttaminen on avainasemassa paranemisprosessissa. Lisää Hydr8™ B5-seerumi ihonhoitorutiiniisi, ja levitä se kosteusvoiteesi alle lisätäksesi veden määrää ihossasi. Viimeistele ihosi kosteutus hoitavalla Ultimate Recovery-voiteella, joka muodostaa iholle suojaavan kalvon; korjaten ihon luonnollista suojaa. Lisäksi käytä vielä Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask-kangasnaamiota (nyt saatavilla myös kotiin vietäväksi) kosteuttaaksesi ja rauhoittaaksesi herkkää ja vaurioitunutta ihoa.

Näiden neuvojen saattelemana, varaa valitsemasi kuorintahoito Medik8 ammattilaiselle, ja näe tulokset itse. Löydä lähin hoitolasi täältä.


Uudempi postaus