OSTA NYT. MAKSA MYÖHEMMIN KLARNALLA.

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksiin!

Viimeistele Crystal Retinal™ -rutiinisi

Viimeistele Crystal Retinal™ -rutiinisi - Medik8.fi

Viimeistele Crystal Retinal™ -rutiinisi

Maksimoi Crystal Retinalin tehokkuus Medik8:n anti-age filosofialla: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivisin, A-vitamiinia iltaisin.

 

Illan ihonhoitorutiini

Cream Cleanse™

 Valmistele ihosi Crystal Retinalia varten puhdistamalla kasvosi ennen nukkumaanmenoa. Tämä silkkisen pehmeä puhdistusaine sisältää hellävaraisesti kuorivaa mantelihappoa, joka tehostaa puhdistuksen jälkeen käytettävien seerumeiden ja kosteusvoiteiden imeytymistä. Hiero täyteläinen, sitruksen tuoksuinen puhdistusvoide kasvojen ja kaulan iholle, ja pyyhi pois kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä poistaaksesi meikin ja epäpuhtaudet. Iho jää pehmeäksi, kimmoisaksi ja raikkaaksi.

Daily Refresh Balancing Toner

 

Anna kasvoillesi sen paljon tarvitsemaa kosteutusta käyttämällä Daily Refresh Balancing Toner -kasvovettä. Tämä hellävarainen ja alkoholiton kasvovesi sisältää rauhoittavaa allantoiinia ja aloe vera, jotka rauhoittavat ja hoitavat ihoa, sekä estävät mahdollista kuivuutta, jota saattaa esiintyä retinaliin totuteltaessa.

Lue lisää retinaliin totuttelemisesta sekä porrasmenetelmäämme täältä.


Daily Refresh Balancing Toner

Crystal Retinal – Crystal 6 ja Crystal 10

 

Jo pienikin määrä tätä tehokasta seerumivoidetta riittää todella pitkälle. Hiero hellävaraisesti pieni määrä tuotetta kasvoillesi ja kaulallesi, ja annan sen imeytyä hetki ennen kosteusvoiteen käyttöä.


Crystal Retinal 6

Advanced Night Restore™

 

Täyteläinen ja vahvistava yövoide, joka antaa tehokasta kosteutusta. Se sisältää soluja uudistavaa dragon fruit extractia eli pitaijauutetta sekä kosteuttavan keramidikompleksin, jotka tehokkaasti tasoittavat ihon juonteita ja ryppyjä edistäen tervettä ja hehkuvaa ihoa. Soveltuu täydellisesti käytettäväksi yhdessä kaikkien Medik8 A-vitamiiniseerumeiden kanssa. 


advanced night restore

Advanced Night Eye™

 

Hyödynnä Crystal Retinalin anti-age vaikutuksia myös silmänympärysihollesi. Advanced Night Eye on suunniteltu elävöittämään silmänympärysihoa. Sen nopeasti imeytyvä koostumus sisältää keramideja sekä dragon fruit eli pitajauutetta, jotka kosteuttavat ja tasoittavat herkkää silmänympärysihoa.


advanced night eye

Aamun ihonhoitorutiini

 

Surface Radiance Cleanse™

Syväkuoriva puhdistusaine, joka on suunniteltu tehostamaan sen jälkeen käytettävien ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Se sisältää kuorivia AHA- ja BHA-happoja, jotka hellävaraisesti kuorivat ihon pintaa ja mahdollistavat ihonhoitotuotteittesi aktiiviaineiden imeytymisen syvemmälle.

 

surface radiance cleanse

 

 

Daily Refresh Balancing Toner

Tämä hellävarainen ja alkoholiton kasvovesi kosteuttaa ihoa. Se sisältää rauhoittavaa aloe veraa sekä kosteutusta tehostavaa allantoiinia. Se hoitaa ja hellii ihoa estäen ihon kuivumista, jota saatetaan joskus kokea, kun iho totuttelee Crystal Retinaliin.


Daily Refresh Balanceing Toner

 

Super C Ferulic

Suojaa ihosi kirkkautta ja hehkua Super C Ferulic- seerumilla; kevyen silkkisellä ja tehokkaalla C-vitamiini antioksidanttiseerumilla. Kirkastava koostumus sisältää tehokkaita antioksidantteja, jotka taistelevat ympäristön aiheuttamia vaurioita vastaan samalla suojaten ihoa ennenaikaiselta ikääntymisetä.

 


super c30

Advanced Day Total Protect™

Crystal Retinal vaikuttaa yön aikana uudistaen ihoa, ja antaen uskomattomia ikääntymisen merkkejä vähentäviä vaikutuksia. Tämä tarkoittaa myös, että uusi tuore ihosi tarvitsee erityistä huomiota ja huoltenpitoa. Ylläpidä anti-age tuloksiasi käyttämällä Advanced Day Total Protect- kosteusvoidetta, joka antaa ihollesi laajaspektrisen SPF 30 aurinkosuojan UVA- ja UVB-säteiltä, samalla raviten ihoa syvältä.

 


advanced day total protect


Vanhempi postaus Uudempi postaus

Ostoskorisi