A-vitamiini osana täydellistä ihonhoitorutiinia

A-vitamiini osana täydellistä ihonhoitorutiinia - Medik8.fi

Mitä muita tuotteita voin käyttää retinolin kanssa?

Päivä rutiini

 

Medik8 ihonhoitofilosofia on yksinkertainen: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivällä, A-vitamiinia illalla. Nämä kaksi raaka-ainetta toimivat yhdessä edistäen ihon terveyttä. Illalla käytetty A-vitamiini tehostaa solujen uusiutumista ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Aamulla käytetty C-vitamiini ja aurinkosuoja auttavat suojaamaan uutta ihoa ja ihosoluja ympäristön haitoilta, samalla tehostaen kollageenia ja kasvojen kirkkautta. Tästä syystä kehotamme sinua yhdistämään retinolin C-vitamiiniseerumiin, kuten C-Tetra® - seerumiin. Tämä nopeasti imeytyvä antioksidanttiseerumi torjuu päivän aikana ympäristöstä aiheutuvia ihovaurioita sekä antaa iholle terveen hehkun. Tämän jälkeen iholle tulee levittää laajaspektrinen SPF suojakerroin, kuten Advanced Day Total Protect tai Physical Sunscreen -aurinkosuoja, jolloin iho pysyy kosteutettuna sekä suojattuna vapailta radikaaleilta.

 

Tehosta tuloksiasi tiivistetyllä seerumilla

Suosittelemme myös kohdennetun seerumin lisäämistä ihonhoitorutiiniisi parantaaksesi ihosi yleistä hyvinvointia, sekä taistellaksesi haluamaasi iho-ongelmaa vastaan. Tehokkaasti kosteuttava Hydr8™ B5 -seerumimme on hyvä valinta kenen tahansa ihonhoitorutiiniin, ihotyypistä ja iho-ongelmasta riippumatta. Siinä yhdistyvät hyaluronihapon kaksi muotoa sekä kosteutusta tehostava B5-vitamiinia, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa sekä hoitamaan kuivuutta ja hilseilyä, jota saattaa esiintyä A-vitamiinin käytön alussa.

Tätä seerumia voit käyttää yöllä sekä päivällä, sekä se tulee levittää ennen A- tai C-vitamiiniseerumeita.
Suosittelemme White Balance® Brightening Serum -seerumia niille, jotka haluavat palauttaa ihonsa säteilyn tai ovat huolissaan pigmentaatiosta. Jos kärsit finneistä ja näpyistä, suosittelemme Breakout Defence + Age Repair™ -seerumia. Ja jos ihosi punoittaa helposti, suosittelemme sinulle Calmwise® Serum -seerumia. Kaikkia näitä tuotteita tulee käyttää ennen valitsemasi A- tai C- vitamiiniseerumisi levitystä.

 

Älä unohda silmänympärysihoa

Muista hoitaa silmänympärysihoasikin retinolilla. Kokeile samettista, retinolipohjaista Advanced Night Eye™ -silmänympärysvoidetta, tai silkkistä Retinol Eye TR™ -seerumia tasoittamaan ja silottamaan silmänympärysihoa.

 

Illan ihonhoitorutiini

Jokailtaisessa ihonhoitorutiinissasi retinol-seerumin käyttöä kannattaa tukea anti-age-kosteusvoiteella, kuten Advanced Night Restore™ -voiteella. Tämä täyteläinen mutta nopeasti imeytyvä voide soveltuu täydellisesti käytettäväksi yhdessä A-vitamiinituotteiden kanssa. Se on täynnä kosteuttavia ainesosia, ja sinun nukkuessa voide ravitsee ihoa sekä torjuu kuivuutta ja ihoärsytystä, jota joskus esiintyy yhdessä retinolin käytön kanssa. Ylellinen voide sisältää myös resveratrolia, kasviperäistä antioksidanttia, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Herätessäsi ihosi on täyteläisempi ja ilmeesi on raikas ja levännyt.


Vanhempi postaus Uudempi postaus