A-vitamiinin asiantuntijat

A-vitamiinin asiantuntijat - Medik8.fi

Lääkärit, kauneusbloggaajat ja ihonhoidon harrastajat ympäri maailmaa rakastavat retinolia. Mikään muu reseptivapaa tuote ei paranna auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä kuten retinoli, ja harva pääsee edes lähelle samoja tuloksia. Siinä on kuitenkin myös omat ongelmansa. Kun retinolia käytetään niin suurina pitoisuuksina, että ikääntymisen merkkejä voidaan nähtävästi vähentää, voi se aiheuttaa myös ihoärsytystä, pistelevää tunnetta, punoitusta ja ihon kuoriutumista. Medik8 tutkijat päättivät kuitenkin tehdä asialle jotain ja löytää toimivan ratkaisun tähän ongelmaan.

Time Release -teknologia

Retinolin haittavaikutukset esiintyvät usein yhdessä liian nopean imeytymisen ja liian suuren käyttömäärän kanssa. Tämän estämiseksi Medik8 kehitti ainutlaatuisen Time Release (TR™) kuljetusmenetelmän. Kaikissa TR-seerumeissamme retinoli on kapseloituna polymerikuoren sisään. Kun seerumi hierotaan ihoon, kapselit hajoavat ja retinoli pääsee hitaasti vapautumaan iholle. Tämä vähentää ihoärsytyksen riskiä huomattavasti ja varmistaa että iho vastaanottaa sille hyödyllisiä aineita hitaasti pitemmän aikajakson aikana.

 

Retinoli ja porrasmenetelmä

Suosittelemme retinolin käyttöönoton tapahtuvan asteittain. Olemme kehittäneet porrasmenetelmän, jonka kautta iho totutetaan raaka-aineeseen.

Aloita käyttö matalapitoisesta retinoli-seerumista. Ensimmäisen kahden viikon aikana käytä tuotetta kahdesti viikossa. Seuraavien kahden viikon aikana käytä tuotetta joka toinen ilta. Tämän jälkeen voit siirtyä jokailtaiseen käyttöön. Kun ihosi on saanut sietokyvyn raaka-aineelle, voit siirtyä voimakkaampiin retinoleihin. Medik8 TR™- retinoliseerumeita saa useissa eri vahvuuksissa, vaihdellen 0.01% ja 1% välillä. Voit siis olla varma, että jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva A-vitamiini tuote, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut käyttäjä.

 

Anti-age ihonhoidon tulevaisuus

Innovaatio on ytimessämme, ja jatkoimmekin Time Release- teknologian (TR™) patentoimisen jälkeen työtämme A-vitamiini tutkimusten parissa. Tämä todella kannatti, sillä 8 vuotta myöhemmin, lukemattomien kliinisten testien jälkeen lanseerasimme r-Retinoaten.

Tämä kevyt ja nopeasti imeytyvä voideseerumi oli todellinen läpimurto anti-age ihonhoidon maailmassa. Sillä oli kyky tehostaa retinolin antamia nuorentavia vaikutuksia uskomattoman paljon.

Tässä ainutlaatuisessa koostumuksessa hyödynnetään retinol retinoaatin voimaa. Retinol retinoaatti on hybridimokelyyli, jossa yhdistyvät retinoli sekä retinoiinihappo. Medik8 tutkijoitten sekä korealaisten tiedemiesten yhteistyössä kehittämä ja patentoitu molekyyli hyödyntää kummankin aineen ominaisuuksia, parantaen retinolin anti-age vaikutuksia ilman retinoihapon tyypillistä ihoärsytystä. Kyseessä on erittäin tehokas aktiiviaine, joka lisää kollageenisynteesiä ja tasoittaa ryppyjä jopa 8 x tehokkaammin kuin tavallinen retinoli. Lisäksi, toisin kuin monet muut A-vitamiini johdannaiset, retinoi retinoaatti on 100 % fotostabiili, joten sitä voi käyttää sekä yöllä että päivällä nopeampien tulosten saamiseksi.

 

Koko rutiini

Parhaiden anti-age tulosten saavuttamiseksi Medik8 suosittelee C-vitamiinin ja aurinkosuojan käyttöä päivisin, ja A-vitamiinin käyttöä öisin. Nämä raaka-aineet toimivat synergisesti antaen nopeita ja vaikuttavia tuloksia.

 

 

 


Vanhempi postaus Uudempi postaus